dinsdag 21 november 2017

Prym tourniquets

Prym tourniquets

Prym Tourniquets drukknopen die u kunt vast draaien Speciaal voor camping, caravan, boot enz. Set tourniquets (doe-het-zelf) van het kwaliteitsmerk Prym. Specificaties Prym tourniquets set.


Koper-vernikkelde tourniquets met een diameter van 33mm (ovaal) van het kwaliteitsmerk Prym. Deze tourniquets roesten niet. Prym Draaisluitingen - Tourniquets - Stuks.


Een set van draaisluitingen. Ideaal om stoffen aan een kunststof of houten ondergrond te bevestigen. Tourniquet sluitingen voor ander andere bootkappen, raamdoeken en zeildoek. Een tourniquet sluiting is een sluiting voorzien van een draaiknop.


Prym tourniquets

De Prym draaisluitingen tourniquets zijn ideaal om stoffen aan een kunststof of houten ondergrond te bevestigen. Door de handige sluiting is de bevestiging herhaaldelijk los te maken en weer vast te zetten. De draaisluitingen zijn eenvoudig te bevestigen met een hamer en schroevendraaier. De tourniquets van Prym is set van draaisluitingen.


Ideaal voor als je het doek regelmating weg haalt. Wij hebben de bekende originele tourniquet met het dichte knopje, deze zijn veel steviger. Door deze handige sluiting van Prym is de bevestiging herhaaldelijk los te maken en weer vast te zetten. Stempel voor tourniquet kous Prym.


Prym tourniquets

Handstempel tourniquets Prym aantal. Onze Prym tourniquets zijn geheel compleet en zijn gemakkelijk en snel zelf te plaatsen. In een setje zitten Prym tourniquets met bijhorende ringen en schroefjes.


Afmeting binnenmaat buitenmaat tourniquet 20x11. Hart afstand gaatjes 28mm Totale buiten maat draaiknop 40x12. Binnenmaat bevestigd kousje 19.


Prym tourniquets

VIDEO: klik hier voor onze video hoe je onze zeilringen in ieder willekeurig doek slaat. Home Shop Doeksluitingen Tourniquet Prym. Blister met tourniquet draaiers en kousen van Prym messing vernikkeld. Het speciale kenmerk is: Het bovenste deel van de praktische sluiting kan op een textiel worden verwerkt terwijl het tegenstuk op een stevig oppervlak zoals hout kan schroeven deze twee materialen zijn gemakkelijk te combineren. Drukknopen Loxx en Prym Doe-Het-Zelf met gereedschap.


Koop snel bij Afdekzeil Winkel. Alle toebehoren om zelf afdekzeil op maat te maken. Ideale doe het zelf setje draaisluitingen van het merk Prym. Dit setje bevat messing vernikkelde tourniquets (niet roestend) van mm.


Heeft u tourniquetten nodig? Bootzeil heeft voor u een pakketje waarmee u zelf gemakkelijk een tourniquet in canvas. Tourniquet draaibevestiging (setje) Op zoek naar een tourniquet draaisluiting t. PVC zeildoek, los zeil of andere dekkleden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Alle bevestigingsmateriaal op voorraad: tenax, tourniquet , minax, lift the dot, zeilkousen, drukknopen en knoprubbers. JavaScript seems to be disabled in your browser. Tourniquets worden gebruikt voor de toegangscontrole bij gebouwen, bedrijven, zwembaden, recreatieparken, sommige kermis- attracties en fitnesscentra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts