donderdag 14 februari 2019

Rubbol finura

Rubbol finura

Beschikbaar in heel veel kleuren. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Voorbeelden waar je deze lak voor kunt gebruiken zijn deuren, kasten, de trap en kozijnen. Het is PU-alkydhars hoogglanslak, waar je zowel binnen als buiten gebruik van kunt maken.


Rubbol finura

Dankzij de geringe donkervergeling van dit product is het populair bij zowel vakschilders als ervaren doe-het-zelvers. In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen. Daardoor is ie interessanter om binnen te gebruiken. Het grote voordeel van deze technologie is dat de lakken ‘ouderwets’ gemakkelijk te verwerken zijn. Deze zijdeglans lak is een gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken op de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.


De Sigma S2U Satin is dit ook! Deze hoogglanslak met gemodificeerde traditionele alkydhars is geschikt voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn. Schuren en, indien nodig, repareren met Polyfilla Pro W3of Polyfilla Pro W3en waar nodig plamuren met Kodrin Plamuur. Deze verf is geschikt voor het afwerken van hout, staal en voorbehandeld kunststof.


PU alkydhars hoogglanslak met geringe donkervergeling. Wil u uw trap gaan schilderen met dit product? Voor meer info kijk dan bij Handige tips. Bestel nu bij onze webshops! Het product is geschikt voor binnen en buiten.


GEBRUIKSDOEL Het kan gebruikt worden voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen. Let wel in sommige gevallen zult u eerst een geschikte primer moeten gebruiken. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Rubbol finura

Deze houtverf op terpentinebasis wordt vaak gebruikt voor het aflakken van deuren en kozijnen omdat deze verf wel tegen een stootje kan. Daarnaast kun je deze houtverf goed gebruiken voor de afwerking van houten vloeren en trappen. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste resultaat.


Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200! Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Het voordeel van deze lak is dat de donkervergeling gering is ten opzichte van andere alkydhars producten. Toon van de Producten. Koop en verkoop sikkens rubbol finura satin eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze lak heeft veel van dezelfde eigenschappen maar is minder krasvast en het is een hoogglans lak, in plaats van een zijdeglans. Eigenschappen: Kras- en slijtvast Eenvoudige laagdiktebeheersing JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Rubbol Finura High Gloss 1l Kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts