dinsdag 12 februari 2019

Totaalinrichting

Tijhuis Totaalinrichting – sfeervol wonen en werken. Voor advies op maat bij projectinrichting in de zorg, horeca, kantoor, overheid of onderwijs zijn wij de partner waar u naar op zoek bent. Met jarenlange ervaring als totaal leverancier van interieur bieden wij altijd het beste product met de juiste oplossing.


Volledige totaalinrichting van Schoonheidsinstituut en dit van zowel de winkel als de Sauna, behandelruimtes. Naast ontwerp van de meubels, kon de klant ook kiezen uit een ruim aanbod van houtsoorten en materialen.

Master Totaalinrichting : professionele projectinrichter, interieuradviseur Vloeren, zonwering, maatwerk meubilair, gordijnen en vitrages, behang en meer Zakelijk Een nieuw kantoorpand aankleden of je huidige kantoor upgraden? Wij hebben een ruim assortiment behang, meubilair, laminaat, harde vloeren en nog veel meer! EBM heeft voor ons bedrijfspand in Valkenswaard de nieuwe inrichting gerealiseerd.


Wij hebben dit ervaren als een zeer prettige samenwerking met duidelijke communicatie en een vakkundige installatie door EBM Totaalinrichting. Na goedkeuring voor de totaalinrichting van beide partijen begint de werkvoorbereiding met uw project. Dit begint met het inmeten van de exacte maten en het uitwerken van technische tekeningen in eigen tekenkamer.


Om vervolgens het productieproces van start te laten gaan. Maasdam heeft met trots de totaalinrichting verzorgd voor diverse opdrachtgevers.

Van verschillende omvang, binnen verschillende branches. We laten graag aan je zien wat we ontwierpen en realiseerden. Wave Totaalinrichting is een bedrijf dat al jaren lang zijn sporen heeft verdiend in de project-, kantoor-en woninginrichting.


Gedurende die tijd hebben wij veel kennis opgedaan en kunnen wij ons beroepen op een ruime ervaring van deze boeiende- en altijd in beweging zijnde markt. Wat kunnen wij voor u betekenen? Buromex heeft een groot assortiment producten voor uw werkomgeving of kantoor. Met al meer dan jaar ervaring kunnen wij u een totaaloplossing bieden. Amedi Totaalinrichting ontwerpt en levert interieur en verlichting voor diverse doelgroepen.


In onze toonzaal kunt u inspiratie opdoen voor uw interieurwens. Er is een uitgebreid scala aan verlichting, tafels, stoelen en barkrukken in zowel moderne als klassieke stijl. Het is onze passie uw praktijk volledig te ontzorgen. Dat begint bij onze totaalinrichting , maar ook in de andere fasen staan wij voor u klaar: Welkom in onze showroom vol behandelconcepten en interieur ideeën en inspiratie!


Interoffice biedt totaalinrichting van vloer tot plafond met een ideale mix van functioneren en verblijven. Dit voor bedrijven, overheden, hospitalityruimtes en onderwijs. Maar ook voor wonen en behandelen in de zorg en medische ruimtes. Bekijk onze voorbeeldprojecten, inspirerende ruimtes waar functionaliteit en schoonheid in elkaar overvloeien.


Leerkotte is gespecialiseerd in de totaalinrichting van onder andere kleedruimtes en sanitaire ruimtes in scholen, zwembaden, sporthallen en de (voedings)industrie.

Om in deze ruimtes een optimale balans tussen vorm en functie te creëren, is het van belang de vele mogelijkheden te kennen en de juiste keuzes te kunnen én durven maken. Met een totaalinrichting zorg je ervoor dat alle kamers in een woning of kantoor op elkaar zijn afgestemd. De ruimtes lopen perfect in elkaar over, waardoor je een gevoel van balans en rust creëert. Elke totaalinrichting begint met een afspraak en verkennend gesprek met een van onze binnenhuisarchitecten. Windels Totaalinrichting in Vichte, de oplossing voor een uniek interieur.


Bent u op zoek naar een ervaren interieur bouw specialist? Redie Totaalinrichting realiseert uw wens voor uw winkel, woning of bedrijf met passie en perfectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts