zondag 17 februari 2019

Mooie foto voor aan de muur

Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Laat hier je foto groot afdrukken! Betaalbare Kunst en Wanddecoratie.


Mooie foto voor aan de muur

Grote, unieke en betaalbare mooie kunst aan de Muur ? Op canvas, behang, acrylglas, en meer. Bepaal zelf de maat, tot meter breed. Hang je werk aan de muur met een strak aluminium frame waar het textieldoek met je foto exact in past. Deze wanddecoratie is een kwalitatief alternatief voor een foto op canvas, foto op hout, foto op aluminium of een foto poster. Stel je voor : je bent op zoek naar een manier om je wand aan te kleden.


Het liefst zou je een mooie foto aan de muur willen hangen, maar je kunt dit veel origineler aanpakken dan alleen een ingelijste foto. Waarom zou je niet de hele muur bedekken met een foto ? Een manier van het inpakken van een muur is behangen. Laat je foto vergroten op prachtige materialen, van foto op canvas of hout tot acrylglas of aluminium.


Mooie foto voor aan de muur

Door onze samenwerking met topfotografen over de hele wereld hebben we een unieke fotocollectie weten vast te leggen. Zo biedt onze selectie fotokunst voor iedere ruimte wel een passende oplossing, van circa een vierkante meter tot een volledig wandvullende foto. Ook altijd een mooie foto voor aan de muur willen hebben?


Klik op één van de voorbeelden voor meer foto ’s in deze categorie en zie gelijk de mogelijkheden waar de foto op gemaakt kan worden. Bekijk het bord mooie platen voor aan de muur van Sonnetje1op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Poster, Babykamer poster en Kinderen poster. Bekijk onze diverse soorten muurdecoratie en kies het materiaal dat het beste past bij jouw woning en smaak. Ga voor een mooie foto op canvas, een stoere foto op hout of een toffe foto op aluminium.


Alle wanddecoratie wordt geleverd inclusief een gratis ophangsysteem. Zo geniet jij na ontvangst snel van jouw mooiste foto aan de muur. Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten!


Een foto is tegenwoordig al snel gemaakt. Laat deze herinneringen niet alleen op je mobiel staan, maar geef ze een mooie plek in huis. Met IXXI verzamel je deze op een originele manier en maak je een persoonlijke fotocollage voor aan de muur.


Fotografie voor aan de muur In de fotografie collectie van Werk aan de Muur is voor iedereen wel een passend werk te vinden. Mooie landschappen, dieren, kleurrijke bloemen, prachtige stadsgezichten, maar ook stillevens met alledaagse voorwerpen. Met knallende kleuren of juist sfeervolle zwartwit. Geïnspireerd door deze mooie posters voor aan de muur ? We willen je nog een laatste tip geven! Bekijk ook eens de rest van de interieur posters van Sfeer aan de Muur ! We hebben we een breed aanbod met mooie ontwerpen zoals foto posters, illustraties, sets en posters met tekst.


Echter, wij kunnen het formaat van deze modellen niet voor je aanpassen als je muur groter of kleiner is. Bij het opplakken van dit behang moet je de behangdelen trouwens met lijm insmeren en niet de muur. Een ander materiaal is vliesbehang.


Mooie foto voor aan de muur

Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. We maken gebruik van speciale lettertypes en verschillende lettergroottes waardoor de teksten extra in het oog springen. Of je een mooie tekst zoekt voor in je woon- of slaapkamer, of een grappige tekst of een recept voor de muur in je keuken – bij ons vind je vast en zeker de muurdecoratie die je zoekt! Kies in ieder geval een ‘ muur ’ die jou aanspreekt en waarbij er niet teveel afleidende elementen zijn. Ga vervolgens aan de andere kant van de straat staan en richt je camera op die mooie muur.


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Zit er een mooie foto natuur tussen onze verzameling die perfect aan de muur gehangen kan worden? Met onze handige besteltool heb je binnen een paar stappen jouw nieuwe wanddecoratie in huis en aan je muur.


Mooie foto voor aan de muur

Selecteer je gewenste afbeelding en kies één van de mogelijkheden om het af te drukken. Fotocollage voor aan de muur. Zo heb je nog meer ruimte om een echt verhaal te vertellen. Er zijn foto ´s in allerlei stijlen die je op canvas kunt laten drukken, waardoor er voor elke look en inrichting een passende foto op canvas te vinden is.


Je kunt kiezen uit een standaard model uit onze collectie of een eigen foto op canvas laten drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts