vrijdag 15 februari 2019

Industrieel kinderbureau

Lage prijzen en montage mogelijk. Bekijk aanbiedingen online. Ontdek ons unieke assortiment kinderbureaus. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! En het stijlvolle bureau past prachtig in een industrieel interieur. Mocht je toch liever een andere afmeting wensen dan is dat ook mogelijk.


Onder het werkblad zit een kleine rand over de totale breedte en zijkanten. Het industrieel kinderbureau is geschroef geschuurd en onbehandeld. Industrieel vintage kinderbureau.


Mooi kinderbureautje met porseleinen inktpotje en boekentashouder Dit bureautje wordt door onze VIP service na. Het blad is van hout met daaronder ruimte om boeken op te bergen, het frame is van metaal. De conditie is redelijk gezien de leeftij het frame is duidelijk aangetast en er dan ook oxidatie en roest zichtbaar, zie de details.

In hippe uitvoeringen, zoals het industrieel ogende VT Wonen Junior Store kinderbureau. Maar wij bieden ook kinderbureaus met klassieke en basic vormen. Bureau van gebruikt steigerhout.


Kinderbureaus bij Kinderbeddenstore. Afgelakt met matte parketlak tegen vlekken. Andere maten mogelijk in overleg.


Dit bureau uit de Vic collectie van Lisomme is gemaakt van eikenhout met een laagje fineer. Het metalen frame is afgewerkt met een poedercoating. Hierdoor krijgt het bureau een moderne industriële uitstraling. Het bureau is aan de achterzijde afgewerkt met een zwart metalen kruis. Voor kinderen hebben we kinderbureaus die onder een hoogslaper passen.


Kun je tussen de bureaus geen geschikt model vinden? Met een tafelblad als bureaublad en poten stel je makkelijk zelf een bureau samen. Gebruik hiervoor onze online planner. Alle tafelbladen hebben vlakbij de rand voorgeboorde gaten voor de poten. De praktische set van kinderbureau met rolcontainer laat uw kind toe, comfortabel te werken en over veel bergruimte te beschikken voor schriften, ordners, kleurpotloden en veel meer.


Aan dit bureau met geïntegreerde lade wordt het huiswerk met plezier gemaakt. Aan een bureau werken werkt fijner dan aan de eettafel. Waar wacht je op, bestel nú!

APRIL - Tweekleurig kinderbureau met lade. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. BLUSH - Opbergmodule voor bureau met lades roze en grijs.


Download this image for free in HD resolution the choice download button below. Deze schrijftafel is enorm geschikt voor je kinderen, en zorgt voor eindeloos speelplezier. Om het werkblad vast te zetten heeft Nick een regel (soort plint) aan de muur geboord net zoals we het blad in de speelkamer hebben bevestigd. Wanneer je dit niet doet kan het blad namelijk doorzakken. De accessoires scoorde ik bij Action zoals deze stoere lamp, een zwart memorek, industrieel wandrek en een grijs kistje.


Een kinderbureau is een klein bureau dat helemaal is afgestemd op kinderen. Er zijn ook kinderbureaus die je in hoogte kunt verstellen en zo meegroeien met jouw zoon of dochter. Onmisbare accessoire: kinderbureau.


Wie denkt aan de inrichting van een kinderkamer, komt al snel uit op een be een kast en misschien iets als een nachtkastje. Bureaus koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts