woensdag 27 februari 2019

Vliesbehang of papierbehang

Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza. Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken.


Geef je interieur een boost!

Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Hier word uitgelegd hoe simpel je zelf dit vliesbehang kunt plakken. De eigenschappen van glasweefsel zijn gelijk aan vliesbehang bovendien is het scheuroverbruggend.


Ideaal voor nieuwe of werkende muren. Wordt veel projectmatig toegepast. Papierbehang is traditioneel behang van papier. Behangpapier meestal goedkoper.


De dikkere soorten zijn gemakkelijk te verwerken.

De onderlaag van vliesbehang is van vlies gemaakt. Op vliesbehang kan – wanneer je dat graag wilt – een andere vorm van wandbedekking worden aangebracht, zoals het al eerder genoemde behang of verf. Het eerste noemenswaardige voordeel is dat je vliesbehang eenvoudig en snel kunt aanbrengen op de muren. Het grootste deel van de hedendaagse behangcollectie wordt aangeboden op vliesbehang.


Vliesbehang heeft vele voordelen. Kun je vliesbehang over gewoon behang heen plakken? Dit kunnen wij beantwoorden met een simpele: Nee.


Het behang is minder gevoelig voor schade dan bijvoorbeeld papierbehang en wordt vaak toegepast in ruimten die veel worden gebruikt. Lees meer over Textielbehang. Het eindresultaat met vliesbehang is erg strak.


Duurder dan papierbehang en vliesbehang. Moeilijker aan te brengen dan papierbehang (vinyl is dikker en zwaarder, dus speciale lijm nodig) Lastiger te verwijderen (stoom of afweekmiddel kan niet goed door toplaag komen) Muur kan niet ademen, in sommige gevallen kunnen blazen ontstaan. Want daar hebben we al ons papierbehang voor je bij elkaar gezet, maar ook vinylbehang of vliesbehang.


Zo kun je gemakkelijk kijken, vergelijken en de mooiste voor jouw wanden kiezen. Jouw papierbehang en alle behangspullen online kopen bij Praxis Heb je het papierbehang gevonden wat je perfect bij jouw interieur vindt passen? Er kan onderscheid gemaakt worden tussen twee hoofdsoorten. De andere variant is kunststofbehang: vlakvinyl behang, schuimvinyl of glasvezelbehang.


De rug van het behang is van vlies.

Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het moet ingelijmd worden of zonder enige wachttijd. Dit type papierbehang is redelijk goedkoop en bestaat uit twee papierlagen met houtvezels ertussen. De meeste professionele bedrijven bieden dit dan ook graag aan.


De structuur van het behang wordt bepaald door het aantal en de grootte van deze houtvezels. Het feit dat je het kan overschilderen en er snel een kamer een totaal nieuwe look mee kan geven zijn de grote troeven van dit papierbehang. Het scheurt makkelijk als het nat gemaakt wordt. Met vliesbehang is er veel mogelijk en je hebt tegenwoordig veel keuze.


Maar de vele voordelen die je met vliessbehang hebt in verhouding tegenover papierbehang zou ik toch voor vliesbehang gaan. Het is wel duurder als papierbehang. Zie hier aan ruime keuze aan vliesbehang. Reken een gemiddelde van à euro per rol, maar kies je een unieker design, kan dat zelfs oplopen tot euro.


BEHANGEN MET VLIESBEHANG Als je de voorbereidingen het gedaan, dan is de muur er helemaal klaar voor. Zorg dat je alles wat je nodig hebt, bij de hand hebt. Dan kan het behangen beginnen! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Check de voorraad of bestel direct online. Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen.


Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen. Je hebt dus geen behangtafel meer nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts