maandag 25 februari 2019

Retro beslag

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!

Bestel retro look kleding bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Al het beslag wordt geleverd met bijpassende schroeven. Voordeurbeslag is weer helemaal terug. Waar zijn toch die prachtige voordeurklinken gebleven?

Waarom moest ineens alles functioneel, waardoor deuren en huizen zoveel uitstraling en grandeur verloren? Leuk dat je interesse hebt in ons retro deurbeslag! Alles, van retro deurklinken tot retro wc sloten, wordt door onszelf ontwikkeld. Wij hebben hierbij gekozen voor producten die duurzaam zijn met die echte jaren uitstraling. Door de gelagerde kunststof wielen is de loopeigenschap van dit beslag subliem te noemen.


Samen met de retro uitstraling is dit een combinatie die zo gewaardeerd wordt. Naast antiek deurbeslag en deurklinken hebben wij ook nieuw gefabriceerd retro deurbeslag in oude stijl. Zo bent u dus niet afhankelijk van antieke deurklinken maar kunt u direct uw hele order plaatsen. Dankzij ons ruime assortiment, dat we u aanbieden tegen een scherpe prijs, zit er altijd wel een perfect product voor u tussen. Per artikel vindt u de specificaties en ziet u of het beslag leverbaar is.


In principe kunnen we alle materialen in onze webshop uit voorraad leveren. Wilt u meubelbeslag kopen? In onze online winkel vindt u een groot assortiment nostalgische deurknoppen en kastgrepen, keukengrepen, deurklinken, hang- en sluitwerk in landelijke stijl en overig antiek beslag voor uw meubels, deuren, keukens ramen en luiken. Daarnaast heeft u een ruime keuze in houten en messing onderdelen, zoals konsoles en ornamenten, in onze webshop.


De charme van antiek beslag.

Die karakteristieke deurknoppen, handvatten en het geluid van krakende scharnieren. Dit nostalgische gevoel haal je gemakkelijk in huis door het plaatsen van oud en antiek beslag. Ieder vintage deurbeslag heeft een eigen verhaal. Onze retro deurklinken zijn van hoge kwaliteit. Wij laten onze deurklinken produceren naar geheel eigen ontwerp.


En daar zijn wij best trots op. Voor ons raam-, en deurbeslag hebben wij gekozen voor een dikke laag nikkel of mat zwarte poedercoating. Ook hebben wij retro beslag met een BIOV coating, een laagje dat het beslag optimaal beschermd tegen slijtage en corrosie en waarbij de toplaag geen allergene elementen bevat. Al het retro beslag in onze webshop is heel gemakkelijk en snel online te bestellen. SOHO laat zien dat retro en sublieme loopeigen-schappen makkelijk samen gaan.


Retro beslag online bestellen. Barn retro schuifdeurbeslag. Al onze systemen zijn een harmonieuze mix tussen nieuw en oud. Of u deze eyecatcher nu plaatst in huis, kantoorruimte of winkel, de ruimtelijke beleving zal positief veranderen.


RETRO IvAnA laat zien dat retro en sublieme loopeigenschappen makkelijk samen gaan. Koop mooi en goed deurbeslag voor je huis. Of kom bij ons langs in de bouwmarkt! Gamma beschikt over een groot assortiment deurbeslag voor elke soort deur!


Deurbeslag maakt de binnen- of buitendeur helemaal af. Geef je woning een vintage uitstraling met een ronde deurklopper. Bevestig de klopper eenvoudig aan je buitendeur met schroeven. De retro klopper is gemaakt van roestvrij verchroomd messing en hiermee bestand tegen weer en wind.


Je ontvangt bovendien tien jaar jaar garantie bij aankoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts