maandag 18 februari 2019

Klokradio op batterijen

Bij ons kunt u alle soorten batterijen kopen. Al jaar de online batterijen specialist. De goedkoopste Batterijen voor elk apparaat! Vandaag besteld morgen in huis. Specialistisch advies nodig?

Sangean K 2bad en uhrenradiosangeans uniek RDS – klokradio K 2is door de slanke vorm met weinig ruimte uitgesproken veelzijdig bruikbaar: ideaal voor de keuken inclusief eierwekker plaatsbesparen in de badkamer, leuk op het terras of als klokradio in de slaapkamer, de K 2past en ziet er altijd goed uit. Natuurlijk is het geluid dat. Het apparaat werkt op stroom via het stopcontact.


De batterij is echter ook nodig voor het maken van back-ups van de alarm- en tijdinstellingen in geval van een stroomstoring, zelfs een kortstondige stroomstoring. Alleen de batterij gebruiken (zonder het apparaat op het stopcontact aan te sluiten) is echter niet voldoende. Werkt zowel op netstroom als op batterijen.


Met USB charge outputs, voor het opladen van uw mobiele apparaten. Op zoek naar een Wekkerradio op Batterij ?

Vergelijk alle elektronica: o. Wekker Batterijen is nu beschikbaar op LightInThebox. Daar staat er een die op batterijen werkt. Daar wordt alleen aanbevolen om de netadapter te gebruiken vanwege het hoge batterij -verbruik. Misschien is wat ik wil dus wel niet mogelijk, maar als iemand nog een idee heeft, hoor ik het graag. Hij wil dus géén knopje om de verlichting tijdelijk aan te zetten en die wekkers op batterijen bestaan niet.


Indien de wekker op batterijen werkt is het display niet continu verlicht. Bij deze klok zit tevens een adapter meegelever. Uitgevoerd met dagalarm en automatische kalender.


Bekijk ons gehele multimedia ssortiment online. U hoeft alleen maar het alarm in te stellen op uw Philips- klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kunt u kiezen voor een zoemeralarm.


Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt uw Philips- klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd. De wekker werkt op één AA- batterij. Hierdoor is hij licht en compact, wat handig is voor onderweg.


Met slechts één AA- batterij staan de klok, het alarm en de kalender tot uw beschikking. AA- batterijen zijn alom verkrijgbaar en u hoeft u dus nooit zorgen te maken over een nieuwe batterij wanneer de oude leeg is.

Op tijd wakker worden is niet langer een probleem met een klokradio. Smartwares heeft moderne, maar ook retro radiowekkers waardoor je wakker kan worden met je favoriete radiostation. Te laat komen op je werk hoeft niet met een Audiosonic klokradio.


Op tijd opstaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met deze mooi vormgegeven AEG klokradio met nachtlicht sta je nooit meer te laat op en kom je altijd op tijd. Deze klokradio is praktisch in gebruik, eenvoudig te bedienen en jouw hulp bij het wakker worden. Met projector voor het weergeven van de tijd op muur of plafond.


Klokradio met multi functioneel amber display met dimmer. Met sensor functie voor het uitschakelen van het alarm met één simpele handbeweging. Wij hopen natuurlijk dat we op deze steun kunnen blijven rekenen.


Een wekker die op het stopcontact is aangesloten kan echt niet meer. De velden die dat veroorzaakt overschrijden ruim de bouwbiologische richtlijnen. Uitrusten is heerlijk op vakantie, maar voor wie op tijd uit de veren wil, is een reiswekker onmisbaar. Omdat je op reis niet altijd de beschikking hebt over een stopcontact, is het handig om te kiezen voor een wekker op batterijen.


Verder zijn een klein formaat en licht gewicht ook prettig, zodat je de wekker moeiteloos meeneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts