woensdag 20 februari 2019

Statische raamfolie aanbrengen

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. In groot en klein formaat. Vergelijk hier alle aanbiedingen.


Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam.

Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het. Of het nu het aanbrengen van statisch hechtende folie, het aanbrengen van zelfklevende raamfolie of het aanbrengen van zonwerende folie is. Raamfolie is makkelijk te bewerken. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm.


De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Je hebt hier geen lijm voor nodig en kunt de raamfolie daarom super simpel aanbrengen en als je wilt weer verwijderen. Plakinstructie statisch hechtende raamfolie ( statische stickers).


Voor het aanbrengen van statische raamfolie adviseren wij een minimum temperatuur van graden Celsius, voor zowel de temperatuur van de lucht als van het glas en het materiaal.

Het plakken van raamfolie. De beste manier van plakken, is afhankelijk van het soort folie dat je hebt aangeschaft. Maak met de plantenspuit de ruit licht vochtig en breng de folie aan.


Snijd indien nodig het overgebleven stuk af met een stanleymes. Statisch folie heeft dus geen kleeflaagje aan de achterzijde. Statische raamfolie aanbrengen : Hecht het beste met alleen water. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen.


Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen. Statisch raamfolie hecht door middel van statische elektriciteit. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk, het is relatief makkelijk te verwerken, eenvoudig te verwijderen en geschikt voor hergebruik. Zelfklevend raamfolie heeft een lijmlaag en hecht zich vrij snel vast aan het oppervlak, het is.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. De meeste raamfolie is bubble free raamfolie , waardoor u de raamfolie makkelijk kunt aanbrengen , zonder bellen en blazen!


Hoe statische raamfolie aanbrengen ? Wij monteren door héél Nederland! Ons montageteam bestaat uit professionele vakmensen die uw raamfolie op vakkundige wijze aanbrengen ! Hoe plak je een statische raamfolie ?

Laat de raamfolie een paar uur rusten nadat u de raamfolie heeft aangebracht. Zodat de hechting optimaal is met de ruit. Verwijder daarna de applicatietape van de raamfolie. U ziet en leest het hieronder. Tijdens het aanbrengen , kun je het folie net zo vaak van het raam lostrekken totdat het naar wens is.


Bovendien blijft het verwijderen van statisch folie, zelfs na jaren, een fluitje van een cent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts