donderdag 21 februari 2019

Embrasse koord

Embrasse op maat bij je gordijn. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten embrasses. Het meest bekend zijn waarschijnlijk de rechte embrasses.


Dit zijn rechte stukjes stof in dezelfde stof als de gordijnen. Rechte embrasses kunnen van ieder type stof gemaakt worden. Zogenaamde banaanembrasses zijn embrasses in de vorm van een banaan. Koord embrasses zijn, zoals de naam al zegt koorden die zijn afgewerkt met een lusje waarmee ze aan een embrassehaak bevestigd worden.


Zoek je een embrasse die vooral functioneel moet zijn en niet de overhand moet krijgen kies dan voor dit type embrasse. Gekozen in de juiste kleur vormen ze een mooi geheel met je gordijn. De sleutelkwasten zijn leverbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren.


Embrasse koord

Voor het bestellen van dit product klik hier! Een zeer luxe prachtig afgew. Bij klassieke inrichtingen worden embrasses al heel lang gebruikt maar ook bij een moderne inrichting komen we de embrasse steeds vaker tegen.


Voor elke inrichting heeft voordeelgordijnen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Gordijnenhouder, embrasse koord met kwast zwart 4. Bekijk alles met embrasse ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van! Je ontvangt een gratis levering t. Als u een aankoop doet via internet wilt u een goed gevoel hebben bij het bedrijf waar u koopt. Wij halen voldoening uit het creëren van sfeer in het interieur. Een embrasse van dik koord in de kleur naturel. Het dikke koord heeft aan beide zijden een haakje om de embrasse aan de muur vast te maken.


De lengte van de embrasse is cm. De doorsnede van het koord is cm. De koorden zijn er ook met magneten. Met dik wit sierkoord en kwast.


Embrasse koord

Kabel embrasse Lexus Een prachtige strakke kabel embrasse uitgevoerd met dik koord. De uiteinde van de kabel embrasse zijn afgewerkt met mooie metalen eindstukken. Wij van ArtiDecor staan voor u klaar! U hoeft geen gaten te boren en vaste haken te plaatsen. De magneet is heel sterk en daardoor voor veel embrasse koorden geschikt.


Ideaal voor bijvoorbeeld een gordijn bij een deur om te voorkomen dat het gordijn naar buiten. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan!


Embrasse koord

De prijs is €per stuk. Je houdt gordijnen netjes bij elkaar dankzij de sterke magneet en het stevige koord. Bovendien is de gordijnhouder geschikt voor gebruik in combinatie met zowel een gordijnrails als een gordijnroede.


Wikkel het koord om het gordijn en maak het met de magneten vast. Je kan de magneten aan de voorzijde van de gordijnen hangen, aan de zijkant of onzichtbaar aan de achterzijde, net wat je het mooiste vindt. Bij HEMA vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie, zoals rolgordijnen. Kant-en-klaar of op maat gemaakt.


Ondanks dat het oorspronkelijke doel van een embrasse het openhouden van jouw gordijnen is, worden ze al jaren in de praktijk, vooral in klassieke inrichtingen, als decoratie gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts