dinsdag 12 februari 2019

Screens ramen

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist.


Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Dit kan wel bij een zonnescherm.

Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van. Een screen houdt nooit al het zonlicht tegen (max. ). De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden. De bediening kiest u zelf.


Veel architecten gebruiken screens veelvuldig op grotere gebouwen, maar wij bij Sunrise Zonwering hebben ervaren dat screens ook uitermate geschikt zijn voor toepassing voor woningen. Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken.

Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens zijn ideaal bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben. Screens kunnen worden uitgevoerd met een bandbediening, een oogwindmerk met slinger of met een staaldraadwindwerk. De ZB Screen Schuin is met de compacte bak geschikt voor kleinere ramen. Leverbaar in verschillende kleuren.


Indien gewenst kunt u verschillende stalen aanvragen. De screens van Screenstotaalshop zijn voorzien van duurzaam Sergédoek van de A-merken Helioscreen (Hunter Douglas groep), Serge Ferrari (Soltis) en Mermet (Satiné). Omdat wij voor 1 achter de kwaliteit van onze rolluiken staan geven wij jaar garantie op zowel de screens , het screendoek als de motor.


Meer technische informatie screens. De screens worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegelever daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Door het design ervan ziet er ook nog eens bijzonder mooi uit. Screens houden de warmte van de zon buiten, terwijl je toch de nodige doorkijk naar buiten behoudt.


Ook 1 verduisterende screens zijn mogelijk. Doordat screens aan de buitenkant van je woning hangen, weren ze de hitte veel doeltreffender dan gordijnen. De zon kan immers niet aan je ramen , waardoor er geen broeikaseffect kan optreden.

Naast bescherming tegen de hitte bieden screens nog tal van andere voordelen: Geen insecten:neergelaten screens houden de vliegen en muggen buiten. Screens omvatten een verticaal hangende ‘ screen ’, oftewel scherm, die langs de gewenste opening ( ramen of deuren) gemonteerd kan worden. Screens voorkomen temperatuurstijging in uw woning en beschermen daarnaast tegen storende lichtinval.


Ze houden dus de zon tegen en de warmte buiten, waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 ondoorzichtige screens te installeren op ramen waar doorkijk niet gewenst is, denk maar aan een badkamer. Screens voor woningen zijn totaal anders dan screens voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen of etalages in winkelstraten. Uw architect kan meer informatie geven welke doeksoort geschikt is.


Een standaard screen kan zowel met bandopwinder als met elektrische bediening worden geleverd. Screens buiten zijn een onopvallende vorm van zonwering. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm. Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis. De ramen worden niet opgewarmd door de zon, waardoor het binnen koel blijft.


Winters werkt het juist andersodoor de screens naar beneden te doen heb je een beschermende luchtlaag tussen de screens en de ramen of deuren. Dit werkt als een isolerende laag, waardoor minder warmte uit je huis verloren gaat via de ramen. Rolluiken of screens bestellen?


Profiteer van de upgrade actie tijdens de maand december. U ontvangt bij afname van minimaal rolluiken of screens een afstandsbedienbare motor met 15-kanaals handzender voor de prijs van een gewone wandschakelaar motor! De rits screen is voorzien van elektrische bediening. Kenmerkend van de ritsscreen is dat deze voorzien is van een doek met rits.


Het doek staat altijd strak en laat geen licht of insekten door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts