woensdag 13 februari 2019

Keukenachterwanden van glas

Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film.

Korting op Vans Collectie. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Wij plaatsen glazen keuken achterwanden in heel Nederland en Vlaanderen (Belgie). Wij werken nauw samen met verschillende keukenbedrijven in het land voor levering en plaatsing van glazen keukenachterwanden. Maar je kunt uiteraard ook bij ons direct jouw keuken achterwand van glas bestellen.

Voor de bouw van uw droomkeuken: Keukenachterwanden. Stel uw eigen glazen keuken achterwand samen met onze configurator! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas.


Aan de achterzijde komt een deklaag zodat de keukenachterwand eenvoudig met montagekit op de bestaande wand geplaatst kan worden. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. In plaats van tegels kan u ook gebruik maken van glas als achterwand.


Een glazen keukenachterwand is zeer stijlvol, mooi en strak en in vele kleuren leverbaar. Daarnaast is een glazen keukenachterwand ook nog eens erg hygiënisch, want het is super makkelijk om schoon te maken en u heeft (bijna) geen naden. KIes een achterwand op maat Hoe maak. Nissink Business Glass meet, levert en plaatst glazen achterwanden in keukens.


Deze vorm van keuken design is een functionele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven. Op zoek naar een glazen keuken achterwand ? Daarom zetten we een aantal voordelen hieronder voor je op een rijtje: De voordelen van een keukenachterwand van glas. Onze achterwanden worden specifiek voor uw keuken op maat ontworpen.


Glasatelier Edelglas maakt glazen achterwanden op maat.

Laat de keukenachterwand dan inmeten en profiteer van de 1 pasgarantie die je krijgt. Glazen keukenachterwanden. Glas maakt de keuken visueel ruimer met zijn reflecterende werking. RVS en natuursteen combineren uitstekend in een keuken met glas als achterwand. Glas is een originele, moderne én praktische blikvanger.


Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Ondanks dat ze erg populair zijn kan het zijn dat jij er nog niet bekend mee bent. We leveren je keukenwand op maat en op kleur.


Tevens specialist in keukenachterwanden van GLAS - RVS LOOK - FOTOWANDEN - COLLORZ - ETC. Is er twijfel over de juiste maat? Bij een order boven de € 25- worden de inmeetkosten verrekend op de offerte. Shop het grote Aanbod Vans Schoenen bij Nelson. Trendy schoenen tegen superprijzen.


De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Personaliseer de ruimte achter je (gas)fornuis, elektrische kookplaat of gehele aanrecht voor het ultieme huiselijke gevoel!


Bestel je gepersonaliseerde achterwand. Maak van je keuken helemaal jouw eigen plekje door een foto op je achterwand te laten. Indien er gebruik gemaakt wordt van een kookunit met gasaansluiting wordt de glasplaat achter de kookplaat gemaakt van hittebestendig (gehard) glas.


Wij maken glas keukenachterwanden van glas exact op maat in vrijwel elke ral kleur in vrijwel elke maat. Hardlopers zijn vanuit voorraad leverbaar. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van een eigen gemaakte foto op de glazen achterwand achter de kookplaat. Iedereen vindt het prachtig En ook het personeel van Keukenglas was erg enthousiast! Wij zijn goed geholpen en hebben nu echt een unieke blikvanger in onze keuken.


Helaas kunnen we geen foto bijplaatsen. Creëer uw eigen unieke glazen achterwand voor uw keuken. U kunt het zo gek niet bedenken en Bosch Glaskunst maakt het.


Fotoprints, gekleurd glas , magnetische wanden, geïntegreerde led-verlichting. Van glazen spatscherm achter uw fornuis tot een prachtige glazen achterwand over de hele breedte en lengte van uw keuken. De glaspanelen zijn machinaal gelakt.


Wij bieden u een zeer ruim assortiment glazen keukenachterwanden aan van uitstekende kwaliteit. Wij garanderen kwaliteit voor een eerlijke prijs! Uiteraard hoeft u deze keukenachterwand niet snel te vervangen.


Voordelen van een keuken achterwand van glas. Een kleurafwijking van de keukenachterwand van gekleurd gelakt glas , wellicht ontstaan door het basisglas en de lakmethode, zijn productietechnisch helaas niet uit te sluiten. Dit kan met name voorkomen bij naleveringen.


Aan achterzijde op RAL-kleur gemaakt. Een eventuele reclamatie kunnen wij derhalve niet accepteren. Hittebestendig, krasvrij, makkelijk schoon te houden en zonder boren makkelijk te bevestigen met zuurvrije kit. Een op maat gemaakte glazen achterwand levert u diverse voordelen op. RAL Glas RG - thermisch gehard glas 6mm dik in Ral-kleur.


Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Met onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts