donderdag 14 februari 2019

Duette gordijnen gamma

Gordijnen eenvoudig online te bestellen. Bekijk specs én de beste prijzen voor Gamma gordijnen op Vergelijk. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan plisségordijnen, van verduisterende plisségordijnen tot top down bottom up plisségordijnen. Een plisségordijn is een gordijn dat zichzelf opvouwt als je het omhoog trekt. En als je het gordijn weer voor je raam wilt trekken, dan trek je het als een harmonica weer uit de plooi. Wat je wens ook is, de keuze is bij GAMMA enorm met diverse maten, kleuren en materialen.


Voor zonwering binnen zijn verduisterende gordijnen heel geschikt. Het is vaak erg mooi om als zonwering binnen ook witte lichtdoorlatende gordijnen op te hangen. Je geniet op die manier wel van veel licht, maar je hebt geen last van de zon en je voorkomt.

Productietijd: - werkdagen. Dit geeft een zachte en luxe uitstraling. De moderne, unieke uitstraling van deze vorm van raamdecoratie is geschikt voor elk interieur. Duettes hebben twee stoflagen waardoor een unieke honingraatstructuur ontstaat.


Dit zorgt voor een warme en trendy uitstraling. Voordeel van een duette is dat de koorden die door de stof lopen niet zichtbaar zijn. Je ziet dus ook de koordgaatjes niet waar bij een plissé gordijn altijd nog wat licht door valt. Duette gordijnen zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. In de zomer houdt u de warmte buiten de deur, in de winter juist lekker binnen.


Comfortabelere en handigere raamdecoratie vindt u nergens. Dit maakt Duette ook erg geschikt voor badkamers en keukens. Een DUETTE gordijn verduisterend bestaat uit twee lagen stof met een honingraatstructuur.


De verduisterende DUETTE gordijnen zijn 1 verduisteren zijn geluiddempend en hebben een isolerende werking. Met de functie top down bottom up bepaalt u helemaal zelf de privacy en de lichtinval. Erg populair is de top down bottom up bediening.


Aan de boven- en onderzijde van de stof worden handgrepen geplaatst, waardoor een bedieningskoord overbodig wordt.

Ook een duette is leverbaar als topdownmodel, zodat je van inkijk geen last hebt maar nog wel naar buiten kunt kijken. Onze plissé gordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de ruimte. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat.


De plissés worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. De honingraatstructuur in het gordijn creëert ruimte voor stilstaande lucht. En stilstaande lucht zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten, en in de winter binnen blijft!


Een dupligordijn is daarom niet alleen mooi, maar ook nog eens energiebesparend. Zelfs als de slaapkamer zich op zolder bevindt met een dakraam, want een plisse gordijn kun je daarop ook monteren. Al is dat wel afhankelijk van het soort dakraam.


Niet alleen ieder raam is anders, ook de wensen en voorkeuren verschillen per. Dankzij de stevigheid van GAMMA plisségordijnen kleed je het interieur stijlvol aan. Een moderne plissévouw, een meerlagig elegant plisségordijn of een verrassend strak gordijn ? Zo sluit je stijl mooi aan bij alle raamdecoratie in de andere kamers. Naast stijl ook duurzame kwaliteit: dat is GAMMA.


Duettes zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, passend bij ieder interieur. Wij leveren zowel plisse gordijnen als Duette Shades. Het verschil zit hem vooral in de afwerking van de stof.


Duette Shades hebben namelijk een stof met honingraatstructuur, waardoor er een plooiing in de stof ontstaat. Hierdoor is een transparante duette stof niet mogelijk en vindt u bij ons enkel semi transparante en verduisterende duette. Luxaflex Duette Shades met korting bij Decodeal. Top down betekent dat je het gordijn alleen van boven naar beneden kunt laten zakken. Met een top down bottom up functie is het mogelijk om beide kanten op te bewegen.


Ideaal dus, want zo kun je zelf regelen hoeveel lichtinval en privacy je wilt! Er zijn verschillende systemen om je gordijnen of andere raamdecoratie op te hangen. Heb je een gordijn met gordijnhaken? Dan heb je daarvoor een gordijnrails nodig.


Bij Praxis kun je niet alleen de kaarsrechte rails kopen, maar ook verschillende gordijnbochten om je raambekleding precies op te hangen zoals jij wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts