woensdag 10 oktober 2018

Glas krassen

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Krassen uit glas verwijderen. Heb je een glazen voorwerp met een lelijke kras erin? Baal je omdat er een lelijke kras in je ruit, tafel of glas zit? Geen zorgen, je hoeft geen nieuwe te kopen, want krassen die niet groter zijn dan de dikte van een vingernagel kun je verwijderen met simpele middeltjes die je waarschijnlijk al in huis hebt.


Beschadigd glas door krassen of aanslag zoals cementsluier? Zolang er geen sprake is van glasbreuk, sterretjes of putjes verwijderen wij de krassen of aanslag uit uw ruiten! Lees op de website meer over onze werkwijze en de door ons gebruikte techniek of maak direct een afspraak.

Soms wil je er gewoon van af. Wij kunnen dit voor u wegwerken. Direct een glaszetter spreken. Heb je één of meerdere kleine krasjes op glas ,. Zo hebben wij ook vakmannen in dienst die glas weer glad kunnen maken omdat er bijvoorbeeld in de loop der jaren veel krassen in uw ramen zijn ontstaan. Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen doen wij dit door het glas te polijsten.


Als de krassen in uw glas te diep zijn is het polijsten van de krassen misschien niet voldoende. Dit is dé manier om krassen op glas te verwijderen. Het zonnetje schijnt lekker naar binnen en ineens zie je hoeveel krassen er wel niet op je ruit zitten.


De ander meent dat poetsen met koperpoets de krassen verwijdert. En voor de echte doe-het-zelver zijn er heuse polijstkits verkrijgbaar. Er wordt beweert dat je hiermee eenvoudig krassen kunt verwijderen. Over het resultaat kunnen wij kort zijn.


Poetsen levert niets op en zelf glas polijsten vaak een heleboel problemen. Een kras in keihard glas is een gleuf in het materiaal, dat poets je niet meer terug. Dat autoruitsterretje wordt ook niet met glas gerepareer men spuit er een kunsstof in en op, die wel te polijsten is.

En waar worden glasplaten en glazen lenzen mee geslepen? Je kan glas alleen zelf polijsten als de krassen zo ondiep zijn dat ze met de nagel niet voelbaar zijn. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Wees dus altijd voorzichtig en aarzel niet om er professionele hulp bij in te schakelen.


Op allerlei manieren kunnen er krassen in uw glaswerk ontstaan. Door onze efficiente manier van polijsten verwijderen wij snel en zonder overlast deze krassen uit uw glas of ruiten. Het glas wordt bij deze polijstmethode niet dof en de sterkte van het glas wordt niet aangetast.


Zitten er krassen in uw raam of heeft u vervuild glas of kalkafzetting? Laat dan uw glas polijsten door een ervaren glaszetter. Het vervangen van glas is veelal duur en onnodig. Daarom geven wij de voorkeur aan renoveren boven vervangen. Glasrenovatie Nederland B. Onze geavanceerde technologie biedt een oplossing die snel, voordelig en milieuvriendelijk is.


Na een reparatie of het veredelen van glasoppervlakken door onze handen is uw glaswerk weer in nieuwstaat. Niets zo storend als een kras in een ruit. Als je ‘m eenmaal hebt gezien dan blijf je ‘m zien, en vanaf dat moment neemt de ergernis langzaam maar zeker toe. Laat ons daarom een eind maken aan deze ergernis en laat uw ramen weer krasvrij maken. Ik heb laatst zelf wat uitgeprobeerd en getest en het werkt perfect voor het verwijderen van krassen in echt glas.


En dit wilde ik graag delen zodat iedereen er zijn voordeel mee kan doen. Ik heb rondjes schuurpapier 8op elkaar geplakt, omdat te zwak is. Dit op de dremel polijst schijf gezet voor wat extra ruggengraat zullen we maar zeggen. Er is niets erger dan je bril opzetten en merken dat je er niet goed meer door kunt kijken omdat er krassen op zitten.


Als je kunststof glazen hebt, zijn er een paar trucjes om kleine. Wij geven je zes manieren om je glazen krasvrij te maken. Roer dit goed en smeer het mengsel daarna op het glas waar de krassen zitten.


Zet er voorzichtig een beetje druk op en wrijf even met het mengsel over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts