vrijdag 12 oktober 2018

Horeca dienbladen antislip

In 2-werkdagen geleverd! Op zoek naar Horeca wijnglazen? Kijk nu online en bestel direct. Diverse Barglazen voor uw Horeca. Nu ook zaterdagbezorging mogelijk! Vega Direct heeft een groot aanbod!


Horeca dienbladen antislip

XXL Korting - Alles op Voorraad! Shop direct antislip dienbladen online. Beslist de laagste prijzen. Bestel uw Kampeerartikelen op Obelink.


Een antislip dienblad voorkomt dat de glazen omvallen, ook als het dienblad nat is. HorecaRama heeft een groot assortiment aan horeca dienbladen waaronder ook antislip dienbladen. De grootste online horeca groothandel met alle horeca artikelen in één webshop. Zowel kunststof dienbladen in een egale kleur als melamine serveerbladen met een gemeleerde oppervlaktestructuur zijn bij XXLhoreca te bestellen. Handige horeca dienbladen en serveerbladen van XXLhoreca.


Als het maar rechtop blijft staan en als mijn personeel er gewoon goed mee uit de voeten kan. Een professioneel rond antislip dienblad zwart kopen bij XXLhoreca? Erg handig om te hebben zijn deze antislip dienbladen van kunststof. Antislip dienblad kunststof online kopen bij de HorecaVoordeelshop. Door gebruik te maken van deze dienbladen is de kans dat er een glas omgaat zeer klein.


Een veilig gevoel voor uw personeel en uw klanten! De anti-slip dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ronde en ovalen dienbladen.


Horeca dienbladen antislip

Koffieplateaus, dienbladen , bierglasdragers, rond of ovaal, bij XXLhoreca heeft u volop keuze uit een groot assortiment dragers voor de horeca. Speciaal voor de selfservice horeca zijn de dienbladen gefabriceerd van sterke materialen als melamine, polypropyleen, RVS of hout dat is voorzien van een beschermde coating. Horeca dienbladen in alle soorten en maten vindt u bij HorecaRama: ronde horeca dienbladen , vierkante en ook antislip horeca dienbladen.


De keuze van de meest geschikte dienblad hangt af van uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw bedrijf. Uw keuze hangt ook af van de vraag waarvoor u het horeca dienblad wilt gebruiken. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Horeca dienbladen antislip

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Deze kunnen gemakkelijk verschillende glazen bier of andere versnaperingen met zich mee dragen. Dienbladen anti-slip FILTER DIENBLAD. U kunt ook meerdere dienbladen in een keer bestellen bij Horecastyle.


Een aantal dienbladen zijn voorzien van een handige anti-slip laag, waardoor glazen en borden stevig blijven staan. Is uitermate geschikt voor MKB, verhuurbedrijven, catering en vele andere doeleinden. De serveerbladen van Heuvel Horeca zijn leverbaar in deglijk RVS, maar ook als lichtere polypropyleen variant en zelfs dienbladen van glasfiber zijn verkrijgbaar. De antislip laag zorgt er voor dat glazen niet gaan schuiven, ook als het dienblad nat is geworden door bijvoorbeeld bier. Dit dienblad heeft noppen die zorgen voor een antislip -oppervlak.


Horeca dienbladen antislip

Deze horeca dienblad heeft een antislip slaag. Vierkante dienbladen met antislip laag. Om te voorkomen dat uw gerechten op de vierkante dienbladen gaan schuiven kunt u kiezen voor een vierkant dienblad met antislip laag.


In de webshop vindt u vierkante en rechthoekige dienbladen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts