vrijdag 26 oktober 2018

Betonvloer lakken

Alle verwarmingsmatten vind je op beslist. Bestel snel jouw kweekmaterialen. Als een plakbandje op de betonvloer na een nacht nat is, overlegt u met vloeren-coatings. Een bestaande betonvloer verven kan alleen als de vloer absoluut vetvrij is.


U schrobt de betonvloer met zeepsop of reinigingsmiddel – dit hangt er vanaf hoe vuil de betonvloer is.

Daarna laat u de betonvloer drogen. Deze blanke, slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht. Een nieuwe betonvloer of een met cement gerepareerde betonvloer moet tot weken drogen voordat je deze kunt verven. Je wilt in huis een gelakte betonvloer ? Oliebasis lak: Men kan ook denken aan een oliebasis lak, echter hiervoor dient de alkaliteit van de ondergrond wel gezakt te zijn.


Daar staat in de regel weken tot een maanden voor, afhankelijk van het product.

Voor elke betonvloer een oplossing! Met onze nieuwe, revolutionaire vloerbewerkingsmethodes kunnen wij uw betonnen vloer weeer bijzonder sterk en duurzaam maken. Met behulp van de machines en diamantsegmenten van HTC schuren en polijsten wij uw betonvloer.


De geverfde betonvloer laten uitharden Het duurt ongeveer een week voordat betonverf volledig is uitgehard. Na uur kun je de geverfde betonnen vloer wel voorzichtig belopen en belasten met niet al te zware spullen, bijvoorbeeld opbergbakken met tuinstoelkussens of fietsen. Wat is dat eigenlijk, een betonvloer polijsten? Het is een techniek waarbij schuurmachines het oppervlak verdichten en van een glanslaag voorzien.


Die glanslaag wordt mogelijk gemaakt door de natuurlijke hardheid van beton en verkregen zonder lakken of sealers. Een gepolijste betonvloer kent geen naden of voegen waarin zich vuil kan verzamelen. Een beschadigde betonvloer moet eerst gerepareerd worden en vormt daardoor niet meer één geheel. Door de betonvloer te schuren verhelp je dit probleem. Vaak zijn schuurbeurten voldoende om dit op te lossen.


Het polijsten van een betonvloer is een zware klus die kan oplopen tot wel schuurfases. Dat kunt u het beste doen met een diamantschuurmachine, aangezien gewone schuurmachines vaak een averechts effect hebben. De diamantschuurmachine kunt u huren bij een gereedschapverhuurbedrijf.


Lees voor een goede voorbereiding van uw betonnen vloer ook onze artikelen over cementsluier verwijderen, betonvloer ontvetten en betonvloer reparatie.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Maak je betonvloer weer als nieuw Maak je beton vloer weer als nieuw. Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit.


Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Wilt u uw betonvloer verven? Ook beton heeft een goed bescherming nodig zowel in uw garage als bijvoorbeeld in een fabriek.


Hiervoor kunt u verschillende producten kopen, op deze pagina vind u een overzicht van de beste vloercoating producten voor het verven van een betonnen vloer. Alhoewel Berkers Totaal Vloeren vanwege o. Betonvloeren , cementvloeren en cementdekvloeren kunnen op vocht getest worden door op een aantal plaatsen een vierkante meter plastic folie luchtdicht af te plakken. Indien na uur het plastic folie en de vloer nog droog zijn kan de vloer worden behandeld. Voordat u gaat coaten is het van groot belang dat u eerst uw betonvloer goed schuurt.


De vloer moet zo egaal mogelijk zijn. Dit om eventuele oneffenheden te verwijderen, zodat er zo min mogelijk poriën overblijven. Al jaar hebben we een enorme “Passion for Farming”. Na het schuren van uw vloer kunt u kiezen voor lakken of oliën.


Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Aangezien de diamant korrel komschijven vrij prijzig zijn denk ik dat u beter af bent om een offerte op te vragen bij een bedrijf dat zich specialiseert in het slijpen en polijsten van beton. Het hoeft absoluut niet duur te zijn en een geslepen en gepolijste betonvloer blijft, mits goed onderhouden, er tientallen jaren schitterend uit zien. Eerst moet een betonvloer drogen.


Gaat u uw betonvloer egaliseren en hebt u daarover nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan tot vier weken duren. Wij helpen u graag verder.


Ook als u vragen hebt over betonverf, het behandelen van betonvloeren of het aanbrengen van vloerverf, bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts