maandag 15 oktober 2018

Industriele slaapkamer ideeen

Voor woonkamer, slaapkamer ,eetkamer. Maar is het je al opgevallen dat het gewoon slaapkamer behang is? Zelfs als je geen industriële muur kunt maken is er dus nog zat mogelijk! Onze steigerhouten bedden passen er perfect bij.


Op dit bord vind je industrial interior inspiration!

Een slaapkamer in industriële stijl kan toch hard en mannelijk ogen, maar met dikke gordijnen en zachte dekens kun je een stoere kamer een warme en uitnodigende uitstraling geven. Neutrale kleuren passen het beste bij deze tren dus speel met verschillende materialen en texturen om je slaapkamer een unieke uitstraling te geven. Op zoek naar slaapkamer ideeën? Wat dacht je ervan om je kamer om te bouwen tot een stoere industriële slaapkamer ? Mensen die van landelijk en brocante houden, willen waarschijnlijk niks van industriële slaapkamers hebben. Ik vind het in ieder geval wel wat hebben.


Voor vandaag heb ik vijf industriële slaapkamers voor jullie verzameld met leuke industriële stoere ideeën.

Wij zetten het een en ander voor je op een rijtje! Van gave accessoires als lampen, kisten en decoraties tot nachtkastjes en opbergmogelijkheden. Zo maak jij jouw industriële slaapkamer compleet!


De aankleding van je industriële slaapkamer. Bij industriële slaapkamer ideeën draait het echt om het totaalplaatje. Stylingtips voor een industriële slaapkamer.


Er is niets fijner dan ’s avonds in bed duiken in een stijlvolle, rustige slaapkamer. Maar toch is deze ruimte vaak een ondergeschoven kindje in huis. Stylist Leonie ging de uitdaging aan en gaf een slaapkamer een mini make-over in een industriële stijl. Houd er rekening mee dat je de slaapkamer niet té industrieel maakt en zoek de balans op met materialen die zorgen voor sfeer. Stijl de ruimte af met accessoires in goud of koper, voeg planten toe en kies ook voor warme materialen als hout en wol.


Industriële slaapkamer inrichting. In de slaapkamer dien je ten slotte tot rust te komen! Deze industriële slaapkamer bevat alles wat nodig is voor de juiste sfeer.


De lamp zonder kap, de ruwe balken, het haast primitieve design van de ruimte: alles geeft een indruk van oudheid en ruwheid. Metalen tonnen met een industriële uitstraling, lijkend op oude olievaten, passen perfect in de industriële slaapkamer.

Je hebt ze met verschillende opdrukken, en ze zijn ook te personaliseren. Ideaal voor rondslingerende tijdschriften en schoolspullen. Het merk Artistiq Living heeft meer met deze stoere olietonnen gedaan.


Slaapkamer behang wordt misschien nog wel vaker bekeken dan het behang van andere kamer van ons huis. In veel gevallen is het budget (of het behang) echter al op voordat we aan de slaapkamer muren beginnen. We hebben in het begin wilde ideeën van hoe onze ideale slaapkamer er precies uit komt te zien.


Slaapkamer ideeën kunnen je helpen om in een klap te weten hoe jouw slaapkamer eruit moet zien. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het kleurenpalet van de slaapkamer is sterk bepaald en bestaat voornamelijk uit zwart wit. Het zwart wit komt terug in zowel grote slaapkamer meubels als kleine accessoires, die met zorg door de interieur architecten zijn geselecteerd. Zwart witte slaapkamer ideeën voor de man. Het is duidelijk dat de slaapkamer ingericht is voor de man.


Een stoere, industriële slaapkamer inrichten. Geef bij het inrichten van je huis aandacht aan de slaapkamer. Hoewel we hier overdag weinig vertoeven, verdient ook deze ruimte in huis een mooie inrichting. Natuurlijk kennen we de witte en romantische slaapkamer , maar waarom niet gaan voor een stoere, industriële slaapkamer ? Daarom is het belangrijk dat je jouw slaapkamer gaat inrichten op de manier zoals jij het fijn vindt.


Voor iedereen ziet de ideale slaapkamer er namelijk anders uit. Er zijn dan ook super veel uiteenlopende leuke ideeën, waarmee je jouw slaapkamer leuk, comfortabel, mooi, knus, gezellig en praktisch kunt inrichten. Nieuwe kleuren voor in de slaapkamer ? Lees hier voor inspiratie!


Verf in alle kleuren voor binnen en buiten Flexa. Ga de slaapkamer verven en laat je inspireren door Flexa! De slaapkamer hoort bij de belangrijkste ruimtes in huis. Het is een plek waar je s avonds lekker tot rust komt en s ochtends ontwaakt om de dag te.


Meubels zijn robuust van verweerde materialen zoals hout, staal en beton. Zoals je mogelijk merkt hebben industriële slaapkamers vaak wat overlap met de stoere slaapkamer. Bij een stoere slaapkamer wordt er vaak gebruik gemaakt van donkere kleuren in combinatie met één kleur die eruit springt, zoals geel in onderstaande afbeelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts