donderdag 18 oktober 2018

Bk easy basic ceramic review

Shop het grootste aanbod Merk online op beslist. Profiteer van de beste deal! Pannen bestel je voordelig online. Het grootste assortiment pannen! Bekijk ons uitgebreide BK assortiment.

Specialistisch advies nodig? BK Easy Basic Ceramic Steelwok - CM De Easy Basic Ceramic Steelwok van BK is milievriendelijk en vrij van PTFE en PFOA. Daarnaast is deze wok energiebesparend door de perfecte warmteverdeling dankzij de behuizing. De pannen uit deze serie bieden gemak en dragen bij aan een gezonde levensstijl. Je bakt korter en heter door de speciale keramische coating.


Dit zorgt voor behoud van vitamines en smaak. Grotere of kleinere pan nodig?

De pan in gebruik Door coating die tot 4graden Celsius verhit kan worden kun je korter en heter bakken. Aangezien de hapjespan goed was bevallen en de wok absoluut niet duur is heb ik deze ook aangeschaft. De koekenpannen hebben een keramische baklaag, hierdoor heb je weinig olie of boter nodig bij het bakken. Dankzij de kunststof handvatten verplaats je de pannen veilig naar de eettafel zonder je handen te branden. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Handig: de pannen zijn geschikt voor in de oven want ze zijn, zelfs met de kunststof handgrepen, ovenvast tot wel 1graden! De koudgrepen zijn voorzien van een vlamhuls die ze beschermt tegen de hitte van de onderliggende kookplaat. Dat kan met de Easy Basic Ceramic wok van BK.


Alle pannen zijn gemaakt van aluminium en hebben een keramisch non-stick kookoppervlak. De pannen zijn milieuvriendelijk geproduceerd en zijn vrij van gevaarlijke stoffen zoals PTFE en PFOA. Hierdoor kun je veilig bakken en braden! De grijze keramische coating aan de binnenzijde beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat je vetarm kunt bakken. Shop nieuwe pannen met mooie kortingen!


Door de keramische coating kun je krokant bakken, perfect voor nasi- en. In de aluminium Easy Basic Ceramic Wokpan roerbak je vlees, vis en groenten snel gaar en knapperig.

Bijzonder aan de pan is dat deze is voorzien van een keramische coating. In tegenstelling tot een gewone antiaanbaklaag is een keramische coating krasvast en bestand tegen hoge temperaturen. Een eigenschap die goed past bij het bakken in een koekenpan. Ingrediënten kunnen korter en heter gebakken worden dankzij de krasvaste keramische, milieuvriendelijke coating. Uit de Easy Basic Ceramic lijn.


Gezond en energiezuinig koken zonder PTFE en PFOA. BK produceert verschillende type keramische pannen. De keramische Grillpan, de keramische Koekenpan en de keramische Wok.


BK heeft lijnen wat betreft keramische pannen. Dit zijn is de Easy basic ceramic en de Balans plus. In de Easy Basic lijn zijn er diverse pannen te vinden met een keramische laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts