maandag 29 oktober 2018

Cash and carry groothandel

Profiteer van de scherpste inkoopprijzen. De koffie staat al voor je klaar, je hoeft alleen nog maar een pas aan te vragen. Ons assortiment is verassend en gevarieerd assortiment en bestaat niet alleen uit kamerplanten en tuinplanten, maar ook uit nicheproducten van kleinschalige kwekers en seizoensproducten. Wilt u meubels aanschaffen, maar heeft u geen zin in lange levertijden?


Wij bezoeken bloemisterij, tuincentra, cadeau- en woonwinkels op locatie met onze, altijd goed uitgerustte verkoopwagens. Cash and Carry woonaccessoires groothandel showroom. Is het tijd voor een nieuw assortiment of kan het interieur van uw tuincentrum of winkel wel een opfrisbeurt gebruiken?


Wij volgen altijd de laatste trends. De zelfbedieningsgroothandel (of: cash and carry wholesaler) verkoopt uit het magazijn (‘winkel’) tegen contante betaling aan detaillisten en grootverbruikers. Deze formule is ontstaan omdat de full service groothandel voor kleine detaillisten te duur is. Voorbeelden: Makro (levensmiddelen) en Office Centre (kantoorbenodigdheden).


Cash and carry groothandel

Wij houden de nieuwste trends in meubelen scherp in de gaten. TICA is hét inkoop centrum met ca. Horeca Groothandel en cash en carry , bezorgd in Nederland en België.


Wat Is de betekenis van Cash Carry groothandel handel? Cash - Carry is een filial van de bvba CoozieTrade ( Groothandel ) CoozieTrade is een bedrijf dat zich zowel nationaal als internationaal bezig houdt met het in- en verkopen van partijgoederen. Wij kopen voornamelijk overproducties van fabrikanten en importeurs of fallissementen welke in onze groothandel weer verkocht worden in grote aantallen. Rijwiel Cash en Carry - Snelle levering - Hoge kortingen - 1 rijklaar! Online fietsenwinkel Rijwielcashencarry.


Bezoek ook onze showroom in Eindhoven. Ons bedrijf is centraal gevestigd in Drachten. Wij leveren in een groot gedeelte van Nederland. Op dinsdag zijn wij tot 21. Na betaling met Bancontact, Visa, checque of cash neemt u uw goederen onmiddellijk mee.


Dezelfde dag kan u uw nieuwe collectie in uw winkel presenteren. Exclusief voor professionele inkopers. Is het voor jou belangrijk om te zien wat je koopt? Kijken, kiezen en direct uit onze dagverse voorraad meenemen.


Cash and carry groothandel

Ervaar het gemak van een ruim beschikbaar assortiment, onze deskundigheid en uitstekende service waar je van op aan kunt. Wil je je online bestelling na het zien van onze voorraad. A-merken voor de Horeca Professional.


Meereboer-Trade-Center is een gezellige groothandel voor bloemisten, decoratie- en woonwinkels. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment en de laatste trends op het gebied van woonaccessoires, helemaal passend bij de komende seizoenen. Ons voordeel is dat wij de klanten de mogelijkheid bieden om goederen aan te schaffen tegen prijzen die lager zijn dan gemiddeld. U kunt hier terecht voor een zeer breed assortiment aan dagverse snijbloemen en snijgroen. De bloemen en planten in onze verkoopkoelcel worden continu ververst en de prijzen worden dagelijks aangepast aan de marktwaarde.


Cash and carry groothandel

In de grote showroom met een vloeroppervlakte van 15. De voorraad wordt dagelijks aangevuld met verse producten. Deze worden ingekocht op de klok en bij betrouwbare kwekers.


Hierdoor bent u gegarandeerd van de juiste kwaliteit. Cookies maken het ons mogelijk om uw apparaat te identificeren,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts