donderdag 11 oktober 2018

Primer grondverf

Primer grondverf

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Bestel simpel en snel jouw verfspullen.


Door de ondergrond op de juiste manier te behandelen, krijgt je een perfect eindresultaat met een betere dekking en minder streepvorming. Het Engelse woord primer betekent namelijk grondverf. Als de namen al gelijk zijn, is er dan wel een verschil tussen een grondverf en primers ? Het verschil tussen een grondverf en een primers. Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout.


Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Grondverf zorgt voor een goede vulling van het hout. Behandel het oppervlak eerst goe breng de primer op, laat het drogen en breng dan pas de lak aan. Niet alle grondverf stinkt.


Primer en grondverf kopen: uitgebreid assortiment. Primer of grondverf kopen, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Wij adviseren je graag de juiste MDF grondverf of zorgen ervoor dat je op een andere ondergrond de juiste basis kunt aanbrengen. Neem contact met ons op of bestel meteen online, dan gaan we er voor je mee aan de slag.


Met grondverf en primer is het mogelijk hout te voorzien van een eerste dekkende laag verf. Zo zijn er verschillende soorten grondverven en primers voor zowel binnen als buiten. Kies de juiste grondverf en primer met onze keuzehulp. Een goede grondverf of primer is heel belangrijk als je een goed resultaat wilt bereiken.


Een goed resultaat daarmee bedoelen we dat het eruit ziet alsof het door een schilder is geschilderd. Een goede basis voor een goed eindresultaat begint met een goede grondverf of primer. Kijk dan goed naar de basis van de verf. Een watergedragen grondverf droogt namelijk sneller dan een verf op terpentinebasis. Tip: dit geldt niet alleen voor grondverf en primers , maar ook voor lakverf.


Soorten grondverf en primer. Bekijk ons grote aanbod online! Wil je jouw interieur van een nieuwe lik muurverf of lak voorzien? Vergeet dan niet eerst een laag grondverf aan te brengen. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen.


Primer grondverf

Vandaag bestel morgen in huis! Alle primers en grondverf. Ga voor alle producten en advies voor uw verfklus naar onze website.


Je kunt kiezen tussen verschillende soorten grondverf en primer van de bekende A-merken Sikkens, Sigma, Wijzonol en Drost. Het type grondverf of primer bepaalt voor welke ondergrond deze geschikt is. Wanneer moet ik grondverf gebruiken. Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken.


Rubbol Primer (Biobased certificaat) Certificates. Voor metaal en kunststof wordt het woord primer gebruikt. De meeste grondverven zijn zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.


Maar er zijn ook ‘specialisten’ onder de grondverf die speciaal geschikt zijn voor een bepaalde ondergrond zoals MDF, metaal, geroeste oppervlakken of kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts