maandag 29 oktober 2018

Lengte plinten

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Bestel simpel en snel jouw vloeren online. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen. Om je plinten zo strak mogelijk te monteren heb je goede plintaccessoires nodig.


Bij het bestellen rekening houden met zaagverlies met het verstek en haaks zagen van de plinten in het werk. Plinten kopen doe je bij Praxis. Maten zijn in millimeters, prijzen zijn excl.


Als alle plinten in de juiste lengtes en in verstek zijn gezaagd kun je deze makkelijk bevestigen met high tack montagekit en een kitspuit.

Je plaatst kleine stippen lijm aan de achterzijde van de plint. Als er een lijmsponning aan de achterzijde aanwezig is kun je het beste binnen deze sponning blijven met de kit. Wat heb je nodig bij het leggen van plinten ? Bij een bouwmarkt als Karwei mag je overgebleven plinten ook terugbrengen. Eikenhouten plinten geven je interieur ook ongelakt een prachtig accent.


Eiken plinten worden geproduceerd in vallende lengtes. Het kan zo zijn dat je andere lengtes krijgt dan je besteld hebt, wanneer een bepaalde lengte niet voorradig is. Als dit het geval is, krijg je altijd meer meters voor een niet-voorradige lengte terug.


Hoge plinten geven uw woning een stijlvol uiterlijk. Met het design van de plint kunt u tevens de unieke stijl van uw interieur benadrukken. Onze fabrikant voor deze laminaat en PVC plinten en profielen heeft een zeer uitgebreid assortiment.


De laminaatfolie plinten zijn voor gebruik op laminaat en PVC vloeren. Voor vrijwel iedere laminaat of PVC vloer zijn er bijpassende plinten en profielen. Kies uit producten vanaf € 395.


De plinten zijn leverbaar in drie modellen: Platte plakplinten. Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt. Onze gladde plinten van vochtwerend MDF hebben over het algemeen een lengte van 2. Alleen de plinten van mm dik hebben een lengte van 3.

Vochtwerend MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels, waaraan watervaste lijm is toegevoegd. Bezorgen (op de zaak of op het werk) Direct leverbaar, voor 15. Klem de plint tijdens het drogen van de lijm tegen de muur met behulp van houten latten die je vast zet tussen de plint en een lat die je tijdelijk op de vloer vastzet. Hoeveel kit heb je nodig voor het vastlijmen van plinten ? Dat hangt af van de lengte van de plinten. Op de hoogte van de laatste trends?


Wat een grandeur krijgt uw huis voorzien van een strakke hoge of klassieke plint. Een hoge plint in het interieur is weer helemaal terug en dat is terecht. Zonder deze hoogwaardige afwerking is het huis nog niet half zo mooi. Als de plint de juiste lengte heeft, kun je de plinten bevestigen. Hoe je dit moet doen is afhankelijk van het type bevestiging dat je bij stap hebt gekozen.


We leggen zowel het plakken, het schroeven als het kliksysteem hieronder uit. Neem contact op met je bouwmarkt. Nadat u uw keuze hebt gemaakt kunt u de plinten uitsluiten via onze site bestellen.


CanDo levert decoratieve plinten in diverse stijlen: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts