maandag 29 oktober 2018

Grijze bakken

Vul hieronder uw postcode in. U krijgt dan de eerstvolgende ophaaldag te zien voor uw grijze -, groene - en blauwe bak. In verband met de feestdagen gelden er aangepaste rijroutes en data.


De ECO bakken zijn volledig vervaardigd uit gerecycled plastic. De recycling van plastic is een relatief eenvoudig en duurzaam proces, wat resulteert in een beter milieu en een voordelige kostprijs. Met recycle plastic wordt een sterkte bereikt van ten opzichte van een nieuwe plastic bak.

Niet te pruimen indegftbak. Als u een bak wilt omwisselen of een extra groene- of grijze bak wilt, dan kunt u hiervan melding maken. U komt alleen in aanmerking voor een extra grijze bak als uw huishouding uit personen of meer bestaat.


Voor een extra grijze bak betaalt u eenmalig € 600. Een andere of een extra bak krijgt u alleen na toestemming van de gemeente. Wilt u weten wanneer uw groene of grijze bak wordt geleegd en uw plastic afval wordt opgehaald? Druk op onderstaande knop en vul op de Afvalwijzer uw postcode en huisnummer in. U ziet dan een maandoverzicht van de ophaaldagen.


Huisvuil wordt aan huis opgehaald.

De ene week wordt de grijze bak opgehaal de andere week de groene. Oud papier wordt een maal per maand opgehaald door verschillende verenigingen. Op de afvalkalender kunt u zien wanneer welk afval wordt ingezameld.


Afvalkalender gemeente Den Helder. Afval dat je niet gescheiden kunt inleveren, mag bij het restafval (de grijze kliko of vuilniszak). Het gaat bijvoorbeeld om luiers, kattenbakvulling, koffiecupjes en chipszakken. Twijfel je of iets in een aparte bak mag? Neem dan het zekere voor het onzekere en kies voor de vuilnisbak.


Geheel gesloten grijze bak uitgevoerd met scharnierend deksel met twee snap-schuifsluitingen. Kunststof dekselbak in Euronorm formaat 3x 2x H1mm voor het. Inwoners van Heemskerk krijgen een oranje bak voor verpakkingen van plastic, blik en drankkartons (PBD). En als u dat wilt, ook een bak voor oud papier en karton (OPK).


Onbekenden gooien vuilniszakken in hun bakken , met als resultaat een boete van de boa (buitengewone opsporingsambtenaar). De grijze bakken zitten overvol en kunnen niet meer dicht, maar niet door hun toedoen. Buurtbewoonster Paula van Trigt vindt het niet erg als mensen een zak in een andere bak gooien.


Maar er zijn ook halflege bakken. Grijze Plantenbakken koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Woont u in een eengezinswoning, dan heeft u een grijze container voor restafval en een groene container voor groente-, fruit- en tuinafval (gft). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Grijze stapelbak, perfecte bak voor het veilig en stofvrij vervoeren van borden met een dia meter tot 2mm.


Gesloten kunststof stapelbak 4x 3x H2mm, met dichte handgrepen en een gladde bodem. Wij houden van bakken en willen dat graag met je delen. Uw leverancier voor de bekende kunststof RAKO bakken RAKO bakken zijn stapelbare bakken in euronorm formaat. Dit wil zeggen dat alle verschillende maten onderling ook stapelbaar zijn. De RAKO bak staat bekend om haar veelzijdigheid.


Er zijn namelijk ontzettend veel accessoires leverbaar voor de RAKO serie. In de afvalkalender ziet u wanneer we de groene en grijze bakken legen. Op de kaart vind u de locaties van de milieuparken en wat u daar kunt weggooien.


Ondanks dat u uw afval goed scheidt. Uw gezin bestaat bijvoorbeeld uit vijf of meer personen, er zijn medische redenen of u heeft kinderen in de luiers. U kunt contact met ons opnemen. Open containers voor bijvoorbeeld bouwafval mogen zonder omgevingsvergunning dag tussen 7. Elke zomer als ik naar Frankrijk ga, neem ik een pot provencaalse kruiden mee naar huis. Als ik iets weggooi in de GFT bak , gooi ik er een handje kruiden overheen.


Elke keer dat ik dan de container opendoe, ruikt het naar provencaalse kruiden. De bak is altijd goed schoon en ruikt zelf lekker. Ze halen onze bak zelfs bij huisdeur weg als ik deze al heb terug gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts