donderdag 25 oktober 2018

Transparante tv

Transparante tv

QLED TV, UHD 4K TV, The Frame en The Serif. Wereldwijd al jaar op rij hét nr televisiemerk. Ervaar alle details in Ultra HD. Bekijk alle UHD 4K Televisies. De mooiste TV die je niet ziet.


Een ongeëvenaarde kijkervaring. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons grote assortiment televisies van vele merken. D Televisies voor de beste prijs.


Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Los van elkaar had God een verlangen en een woord in onze harten geplant om. Panasonic heeft op de CES in Las Vegas een transparante televisie laten zien. Dat geeft het voordeel dat je als hij uit staat, je niet altijd naar een grote zwarte rechthoek zit te kijken in je woonkamer.


Transparante tv

Het transparante display was te zien in de stand van Panasonic. Engadget heeft hier een filmpje over gemaakt. Het blijft niet alleen bij theorie want in de programma’s worden ook praktische tips en tools aangereikt om de kijker te helpen het Woord in de praktijk op een heel persoonlijke manier meer handen en voeten te geven.


In de behuizing wordt het fysieke product geplaatst. Deze wordt door de interne verlichting in de behuizing perfect uitgelicht. Vaak vormt de tv het middelpunt van een interieur.


Transparante tv

Opzich niet erg, want veel toestellen beschikken over een stijlvol design. Wie zijn tv liever niet ziet staan kan er met een transparante tv echter voor zorgen dat het apparaat zo goed als onzichtbaar wordt. Zo toonde LG eerder dit jaar een 77-inch transparante OLED TV. LG toont deze week tijdens de Integrated Systeems Europe-beurs in Amsterdam een 55-inch oled tv met een transparant scherm. Een transparant scherm zie je bijna niet wanneer de televisie uitstaat.


Dat laat de Koreaanse fabrikant vandaag via zijn eigen website weten. Handig wanneer jouw tv een niet al te prominente in het interieur moet hebben dus. De verwachting is dat zo'n doorzichtige tv voorlopig nog niet in de winkels ligt. Transparante TV -meubels koop je eenvoudig online bij bol.


Transparante tv

Vind de beste selectie transparant tv fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit transparant tv voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een log, zwart rechthoek dat je aan de muur hangt of op een tv -meubel zet. Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops. Maar aan die connotatie komt nu een eind. Panasonic en het Zwitserse interieurmerk Vitra sloegen de handen ineen en maakten een transparante tv die wél een aanwinst is voor in je huis.


TV -Hifi meubel DAFFO LA REDOUTE INTERIEURS. Licht hout, gelakt staal en zuivere lijnen. Hoewel de OLED technologie minder wordt doorontwikkeld dan verwacht heeft Samsung afgelopen woensdag een leuke nieuwe toepassing getoond. Maak daar dan een 3D versie transparante TV van. We komen dan ook weer iets dichter bij ramen die als gigantisch scherm dienen.


Toegegeven dure ramen en niet het soort waartegen je met een bal moet schoppen. Dit is natuurlijk een technisch hoogstandje, maar waar kan dit nu écht nuttig zijn. Het laatste nummer van elke jaargang is gewijd aan het examenonderwerp geschiedenis voor het voortgezet onderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts