maandag 22 oktober 2018

Glas ontwerpen

Professionals in bedrukte glazen Glas -Bedrukken. Wij leveren en produceren drinkglazen met uw logo in eigen beheer. Bekijk het bord Glas-ontwerpen van tonvangameren op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Glas in loo Loodglas en Tiffany.


Voor het ontwerpen van glas -in-lood kunt u inspiratie opdoen uit bestaande voorbeelden of u gebruikt uw eigen fantasie. Verschillende technieken voor authentieke glasontwerpen.

De inspiratie en ideeën voor de glasontwerpen haal ik voornamelijk uit mijn eigen collectie flora en landschap foto’s. Het glas en de decoratie artikelen koop ik meestal in bij de kringloop winkels, zo worden deze artikelen op een verrassende, bijzondere en sfeervolle manier hergebruikt. Niets is zo mooi als uw eigen ontwerp, u weet namelijk het beste wat u mooi vindt.


Bij een glas -in-loodraam is dit mogelijk, u kunt uw eigen. Geef hieronder uw wensen door waarvan u een offerte wilt ontvangen. Wij doen de rest en zullen later met u contact opnemen om u een zo scherp mogelijke prijs te geven.


Allbylaser verkoopt unieke en gepersonaliseerde laser gegraveerde producten op hout, kunststof rubber en leer! Maak snel je eigen ontwerp en wij branden het.

Bierglas of wijnglas bedrukken? Kies jouw favoriete glas en laat de glazen bedrukken met een leuke tekst, design of naam! Wilt u persoonlijke bierglazen of mooie bierglazen laten graveren? Ontwerp zelf de gravure via de website of doe het samen met De Glasgraveur!


Ontwerpen van glas -in-loodramen, nieuw glas -in-lood ontwerpen , verschillende stijlen, zoals de Amsterdamse School, Jugendstill, Art Deco, Victorian, ontwerpen van. Alles over het bedrukken van glazen. Voor het bedrukken van glazen hebben wij twee mogelijkheden namelijk Direct druk (ook wel zeefdruk genoemd) en Transfer druk. Wat is er nou mooier dan te proosten met een glas met je eigen naam of persoonlijke boodschap? Dit wijnglas is dan ook een uniek cadeau om te.


In dit artikel: Het glas voorbereiden Je glas ontwerpen De verf drogen Bronnen. Het lijkt alsof handbeschilderde wijn- en martiniglazen een ware rage zijn! En het is absoluut mogelijk om het zelf thuis te doen.


Het is zelfs een leuke manier om unieke, persoonlijke, goedkope cadeautjes voor vrienden en familie te maken. Of hou de glazen lekker zelf! Laat een prachtig glas graveren met naam.


Ook is het mogelijk om een sjabloon of logo te laten graveren in een wijnglas. Start hier met personaliseren. Glazen bedrukken is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel.

Ik ontwerp en maak nieuw glas in lood voor oudere en nieuwere huizen. Eigentijds en helemaal naar uw eigen smaak en voork(l)eur. Misschien heeft u zelf al een idee of. Wij kunnen elke wens vertalen naar een ontwerp, waardoor wij zowel decoratief als industrieel tewerk kunnen gaan en zodoende ook oude tijden weer doen herleven in. Als u een idee heeft kunnen wij dat meestal ook uitwerken.


Laat uw mooiste foto nu in kristalhelder glas laseren Het glas wat gebruikt wordt om uw foto in glas te laseren is speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal wat. Het design van jouw eigen glas ontwerpen voor een speciaal moment? Met onze configurator maak je jouw eigen ontwerp van wat jij op het whiskyglas gegraveerd zou willen hebben.


Personaliseer het whiskyglas met een gravure van jouw eigen tekst met eventueel een sjabloon uit onze collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts