vrijdag 12 oktober 2018

Horizontale screens buiten

Alle merken, al vanaf € online. Deze horizontale zonwering weert de warmte bij alle horizontale of schuinliggende beglazing. Hierdoor is het mogelijk om de ongeëvenaarde spanning van het doek te bekomen.


Soms kan geen zonwering buiten voor het glasoppervlak geplaatst worden en is een Indoor screen het enig mogelijke alternatief. Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor.

In optie zijn zowel motoren met zender als windwerk met zwengel beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 ondoorzichtige screens te installeren op ramen waar doorkijk niet gewenst is, denk maar aan een badkamer. Uw architect kan meer informatie geven welke doeksoort geschikt is. Stijlvolle stalen geleiders voor binnen én buiten.


Daarnaast bestaan ze extra stormvast naargelang. Het zicht naar buiten toe wordt hier maximaal behouden. Ook grote screens doe je eenvoudig en zonder moeite op en neer met een krachtige Somfy motor.


Vaste of draadloze bediening.

Met een Somfy motor in je screens is het bedienen van je zonwering kinderlijk eenvoudig. Dankzij een combinatie van Brustor ZIP technologie en het veersysteem van serrezonwering zit het doek bij elke uitval strak gespannen bij de Brustor Top screen. Rolluik Rolluiken zijn meer dan zonwering. Ze dempen ook geluiden, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten. U vindt op onze Webshops namelijk de grootste collectie buiten en binnen.


Zo geeft zonwering met horizontale lamellen vaak een romantische sfeer en een tijdloos karakter aan uw woonkamer of slaapkamer. Het grote nadeel van horizontale lamellen is het onderhoud: vuil en stof hoopt makkelijk op en het is moeilijk vlekken te verwijderen. Verticale jaloezieën zijn stijlvol en enorm functioneel en passen in elk interieur. Caseshoesjes voor al uw apparaten.


Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Bestel nú online via Beslist. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Zonwering screens bij Indecon, uw gespecialiseerd in zonnescreens voor binnen en buiten.


Horizontale of verticale zonwering? Handmatige of elektrische bediening? In ons aanbod vindt u het allemaal!


Zonwering met screens , ook bekend als doekzonwering, is een populaire methode om de lichtinval in uw woning te controleren.

Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Brustor biedt een uitgebreid gamma screens aan voor verschillende toepassingen. Eindeloze mogelijkheden met de indoor en outdoor screens van Brustor.


Bent u op zoek naar praktische en effectieve buitenzonwering om de temperatuur in uw woning zelfs tijdens de heftigste hittegolf lekker koel te houden? Dan heeft u de perfecte buitenzonwering gevonden: screens. Een screen is een zonwerend doek dat strak langs uw raam verticaal naar boven en beneden beweegt. Het ziet er niet alleen mooi uit, horizontale zonwering voor buiten houdt uw woning ook nog eens lekker koel.


U bedient de lamellen automatisch met een afstandsbediening, applicatie of schakelaar. We hebben zelfs nog extra gadgets zoals een tijdsklok. Daarmee kunt u zelf instellen wanneer de horizontale zonwering voor buiten opent of sluit. Screens : ruimtebesparend en effectief. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren.


Steeds meer klanten ontdekken dat monteren en repareren van screens een klus is voor de handige doe-het-zelver. Uw screen zelf repareren bespaart u veel geld! Eenvoudig zelf uit te voeren dankzij onze uitgebreide handleidingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts