dinsdag 9 oktober 2018

Elektrische slinger voor zonwering

Ontdek ons unieke assortiment slingers. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 99.


Dankzij de krachtige motor in deze slimme elektrische slingerstang draait u zonder gedoe uw zonnescherm in en uit.

Productinformatie: Innovatieve elektrisch aangedreven slingerstang voor 1m tot 4. Geschikt voor alle zonweringen met een ovaal metalen oog. Stevige degelijke stang voor jarenlang gebruik. Diverse lengtes verkrijgbaar. De door ons opgegeven lengte is de totale lengte inclusief handvat.


Elektrische slinger voor zonwering ! Kan geplaatst ipv de handmatige slinger en maakt het makkelijk je zonnescherm te bedienen. Ook voor producten als een zonnescherm slinger en zonnescherm katrol bent u bij ons aan het goede adres.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt of heeft u liever eerst deskundig advies nodig? Zonwering handbediend (99) Bent u op zoek naar een vervangend onderdeel voor uw zonwering met handbediening? Wij hebben een breed assortiment met zonweringsonderdelen. Veelgebruikte soorten handbediening zijn het oogwindwerk met de draaistang (ook wel slinger genoemd), de bandbediening, de koordbediening en de staaldraadbediening. Zie foto van `voorbeeld oog` Niet geschikt voor een rond oog windwerk, zoals een Geiger oog.


Kies dan voor een draaistang `Geiger` De maat die wordt aangegeven is de maat van top tot einde stang, dus de gehele. Slinger voor zonwering 1cm. Aluminium slinger met haak voor het bedienen van een zonwering met oogwindwerk met metalen oog. Voor extra comfort kunt u bestaande zonwering zoals een uitvalscherm, screens, lockscreens, rolluik, knikarmscherm of terrasscherm - die nu handmatig wordt bediend - vrij eenvoudig elektrisch maken. Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor je woning.


De verschillende soorten zonwering bieden bescherming tegen zonlicht, houden warmte buiten en zijn bovendien praktisch en milieuvriendelijk. GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval- en knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken. Bij Zonwering Specialist kunt u terecht voor al uw zonwering onderdelen.


In ons aanbod vindt u onder andere knikarmscherm onderdelen, zonweringdoeken, slingers voor zonweringen , complete zonneschermen en reinigingsproducten om uw zonwering optimaal te onderhouden. Deze zwengel is een prima alternatief voor de traditionele gemotorizeerde of manuele zonwering , en is zeker ideaal voor iedereen die moe wordt van het met de hand op- en uitdraaien van hun zonwering. Complete Zonwering Cassette hand of electric 6mbr Actie ! Goedkoopste van nederlan gratis bezorgt, meer dan jaar ervaring, kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Er kan dan voor een accusysteem of mono bediening gekozen worden. En wel motoren, die voor deze techniek perfect geschikt zijn en de nodige veiligheid en comfort bieden. Dit is voor een screen de Maestria io van Somfy.


Zonnescherm aandrijving Electrische zonnescherm aandrijving , met de handige kunt u zonnerschermen eenvoudig electrisch bedienen deltadoors. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Los zonwering oog voor slinger zonwering. Levering uit voorraad binnen uur.


Zonder boren, schroeven, stroom of installeren! Voor ieder raam of voor iedere deur is een geschikte constructie te bedenken voor de zonwering. Metalen slinger met haak voor het bedienen van een zonwering met oogwindwerk met metalen oog.


Nu wil ik dit elektrisch maken (het mensje krijgt de lier niet meer rond). Weet iemand een mogelijkheid om een staaldraadlier te vervangen voor een elektrisch exemplaar? Volgens mij moet dit bestaan en makkelijk te realiseren zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts