woensdag 17 oktober 2018

Spiegel met digitale klok

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met Spiegels.


Ruim assortiment online bestellen!

In de spiegel is een digitale klok zichtbaar, waardoor je altijd weet hoe lang je nog de tijd hebt. Ook is het leuk om te timen hoe lang je elke ochtend over het scheren of make-uppen doet. Zoek je een badkamerspiegel met klok ? Wij hebben een uitgebreid assortiment design spiegels met ingebouwde digitale klok en eventueel ook met verlichting. Deze badkamertspiegel is van vele gemakken voorzien.


Zo beschikt deze spiegel over een geïntegreerde digitale klok met strakke, witte cijfers, praktische spiegelverwarming en een handige sensor schakelaar voor het in- en uitschakelen van de verlichting en de verwarming. Deze unieke badkamer spiegel beschikt over een geïntegreerde digitale klok en touch schakelaar. De achterzijde van de spiegel wordt omsloten door een luxe aluminium frame.

Hierdoor kan men vanaf de zijkant niet achter de spiegel kijken. Badkamerspiegel met verlichting. Een spiegel met verlichting geeft je badkamer nét dat beetje extra luxe. Tegelijkertijd ontstaat door het licht een prettige en fijne sfeer in je badkamer en kun je jezelf beter zien.


Het licht zet je aan en uit met een aparte schakelaar in de spiegel. Deze lichtspiegel met geïntegreerde digitale klok (blauwe cijfers) en touch schakelaar is gemonteerd op een aluminium frame. De witte LED verlichting is achter de spiegel gemonteerd en schijnt door de gematteerde strook aan de bovenzijde waardoor een fraai licht effect wordt gecreëerd. Spiegelpracht verkoopt unieke spiegels van J-Mirror die u geheel naar eigen wens kunt aanpassen.


Elke spiegel wordt speciaal voor u geproduceerd en daardoor zijn er. Deze spiegel kan in verband met de digitale klok niet worden geschakeld op een externe schakelaar. Sensorschakelaar met dimmerfunctie De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, onder de spiegel.


Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Onderstaande aluminium badkamer spiegelkasten zijn voorzien van een ingebouwde digitale klok met blauwe cijfers in de deur, uniek! Vind digitaal klokje het nu op Kensaq. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Bekijk ons unieke assortiment klokken.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De spiegel is van het merk Sanitop. Een luxe model spiegel voorzien van LED verlichting en een geïntegreerde digitale klok.


Zou komt u overal op tijd! Daarnaast is deze spiegel goed te combineren met een bad meubel en eenvoudig te monteren. Duurzame spiegel klok leuk voor overal in huis Deze digitale klok is energie besparend wanneer de klok namelijk in de usb zit zal het LED licht altijd aan blijven. Batterijen niet inbegrepen), Zal het LED licht maar voor seconden aanblijven.


Kun je het gewenste artikel niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Heb je vragen over onderstaande product opties? Nostalgische klok met spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts