maandag 2 september 2019

Lijst voor canvas

Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Uw Product is Altijd op Voorraad! Ontdek hier de perfecte omlijsting!


Lijsten in alle kleuren en materialen.

Het assortiment voor canvas lijsten is groot. Deze omlijsting is bijzonder geschikt voor schilderijen gemaakt op linnen of katoen en gespannen op een raamwerk, het spieraam genoemd. Maar ook foto’s worden steeds vaker op canvas gedrukt omdat het zo mooi staat. Wij leveren geen canvas , maar wel lijsten voor canvas doeken.


Bent u op zoek naar een degelijke en robuuste lijst voor canvas dan bent u op het juiste adres. Baklijsten voor het inlijsten van canvas of schilderij. In de tabel staat hier een prijs van € 1- voor.


Je foto op canvas met lijst hang je eenvoudig aan de muur met ons canvas ophangsysteem.

Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Geef uw kunst de ruimte op canvaspanelen of op gespannen canvas in verschillende maten. Toon uw kunst omlijst met een passepartout, een houten lijst of lijst in antiek zilveren look. Met onze unieke aanpak, maken wij het zeer eenvoudig om uw eigen schilders doek, DiBond of Acrylaat fotopaneel zelf in te lijsten.


Of het nu voor bij u thuis is, uw bedrijf of instelling, onze doelstelling is, om uw kunstwerk zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen! Zelf uw eigen canvas doek of fotopaneel inlijsten is ook altijd goedkoper. Een baklijst is een strakke lijst om het canvasdoek heen.


We leveren onze baklijsten in drie kleuren: zwart, wit, en blank hout. De schilderijlijsten voor een canvas , ook wel baklijsten of canvaslijsten genoem worden speciaal gemaakt voor canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Al onze lijsten worden gemaakt in onze ambachtelijke lijstenmakerij, zodat wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen.


In baklijsten zit uiteraard geen glas, zij zijn bedoeld voor het inlijsten van een doek of paneel. De houten lijsten zijn 1 vrij van schadelijke stoffen en daardoor vriendelijk voor milieu en gezondheid. Dit geeft je foto op canvas een nog mooiere en meer exclusieve uitstraling. Daarnaast kun je kiezen uit een baklijst met houtkleur, wat een warme uitstraling aan de foto meegeeft.


De baklijsten worden in onze eigen timmerloods in de gewenste grootte gemaakt. Voor een tijdloos design kies je voor de zwarte afwerking.

Met een canvas lijst geef je jouw foto op canvas net die extra uitstraling. Heb je een mooie gezinsfoto, natuurfoto of foto van je kinderen en mag hij wel net iets meer opvallen op de muur? Dan kun je dit doen met de houten baklijst. Het canvas doek komt in de lijst te liggen en zorgt voor een zwevend effect.


Info over lijst voor canvas. Resultaten van zoekmachines! De kleur van de passe-partout afstemmen op de afbeelding, daarbij rekening houden met de lijst - en niet vergeten: de muur waarop het object komt te hangen.


De juiste maat passe-partout kiezen. Frameprofiel in voldoende lengte uitkiezen. Glas, passe-partout en achterwand moeten hetzelfde formaat hebben (maat voor de binnenkant). Een canvas - of baklijst is bedoeld om een op canvas afgedrukte foto in te lijsten.


Hoe bevestigt u de canvas ? Met de meegeleverde schroefjes wordt de op spieraam opgespannen canvasfoto in het midden van de baklijst gemonteerd. Ruimte om het doek U kunt kiezen voor geen ruimte of voor 1cm ruimte tussen het doek en de lijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts