vrijdag 1 november 2019

Rolgordijn wit verduisterend

Vrijblijvend Kleurstalen Aan. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Shop nu uit ons assortiment Witte rolgordijnen.


Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. JYSK heeft een groot assortiment verduisterende rolgordijnen. Rolgordijnen : handig, goedkoop en overal toepasbaar.


Onze verduisterende rolgordijnen zijn kant en klaar om zelf op te hangen. Sommige typen verduisterende rolgordijnen kun je echter zelf op maat maken.

Verder kun je een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer, babykamer of kinderkamer ophangen. Perfecte oplossing voor standaard ramen. Naast decoratief is het rolgordijn ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaapkamers en kinderkamers. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis?


Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. Een verduisterend rolgordijn op maat is erg geschikt voor uw slaapkamer. Verduisterend rolgordijn bestellen. Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten.


Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst. Kwaliteit heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Een goed alternatief voor een verduisterend rolgordijn zijn de rolgordijnen uit de TRETUR serie. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig op beslist.


Goedkoper Dan In De Winkel. Of bezoek één van onze winkels. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.

De basis kleur komt goed tot zijn recht in alle interieurstijlen. Nadat je eenmaal het verduisterende effect hebt ervaren wil je niet meer anders. Een goede nachtrust geeft je energie voor een nieuwe dag!


Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. De stof is gemaakt van 1 Polyester. Het rolgordijn heeft een afmeting van 180x1cm. Tot wel goedkoper dan in de winkel! Het heeft een afmeting van 1x 2centimeter.


Een voordelige keus als je een goed verduisterend rolgordijn wilt hebben. Door de witte achterzijde heeft het rolgordijn een extra isolerende werking. Het Advance rolgordijn is verkrijgbaar in een aantal neutrale kleuren van wit , beige tot taupe.


Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn ? Wij vertellen je er hieronder meer over! GAMMA heeft een groot assortiment kant-en-klaar rolgordijnen , gemaakt van verschillende materialen en met specifieke eigenschappen. Zo vind je bij ons zowel lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen. Daarnaast heb je keuze uit veel kleuren, dessins en standaard maten.


Je wilt goede rolgordijnen waarmee je een kamer goed donker kan maken. Of het nu gaat om je eigen kamer of die van de kleine. Het gaat erom dat je aan een goede nachtrust komt en uitgerust wakker kan worden.


Helemaal in de zomer zijn deze verduisterende rolgordijnen een perfecte uitkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts