maandag 5 september 2016

Kamer interieur inspiratie

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Bestel kamerinrichtingen online.

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Deze training helpt iedereen die worstelt met hoog-sensitiviteit en er grip op wil krijgen. Leer beter je gevoel te communiceren en ontdek de werkelijke kracht van deze mooie gave!


Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht. Slaapkamer ideeën kunnen je helpen om in een klap te weten hoe jouw slaapkamer eruit moet zien.

Doe hier inspiratie op en bekijk mijn favorieten. Geen idee hoe je dit thuis kunt realiseren? De slaapkamer is vaak een ruimte die niet voldoende aandacht krijgt als het gaat om het stijlvol inrichten van je huis.


In een klassiek interieur werk je met lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, riet en wol. Hou je meer van de strakke, industriële look is een modern interieur misschien meer geschikt. Algemene inspiratie voor wonen en interieur.


In een strak interieur kan er ook gebruik gemaakt worden van natuurlijke materialen zoals hout. Gebruik in plaats van robuust en onafgewerkt hout, fijner en kwalitatief hout dat goed is afgewerkt. Op deze manier geef jij je strakke interieur meer warmte en sfeer.


Houten vloerdelen passen weliswaar in vrijwel elk interieur , maar om een uniforme en krasvrije look te behouden dienen ze wel regelmatig opnieuw geverfd of vernist te worden. Vloerbedekking is doorgaans dan weer gemakkelijker te vervangen, maar juist gevoeliger voor vlekken en verkleuringen. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging.


Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Vind woonkamer inspiratie voor grote en kleine ruimtes, tot ronde en driehoekige kamers.


Op interieur ideeen vind je artikelen over het inrichten van je slaapkamer, woonkamer en de tuin. We schrijven met een team van interieur fanaten over nieuwe producten, tips om meer stijl te geven aan je woning, maar ook inspiratie om je huis slimmer in te richten.

In deze blog vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer. Ga lekker zelf aan de slag met onze stylingtips, vind de leukste meubelen volgens de laatste trends of geniet gewoon van de prachtige foto’s. Kortom, met Woonkamer inspiratie tover je jouw woonkamer om tot de ideale ruimte waarin je je helemaal thuis voelt. Logisch natuurlijk, maar het gevolg is wel dat dit kamertje meestal als opslagplek wordt gebruikt voor allerlei spullen. En eigenlijk is dat gewoon hartstikke zonde van de ruimte en je interieur ! Wij hebben nu ook zo’n rommelkamer waar we niets mee doen.


Als je toch nog een extra kamer over hebt kun je er maar beter iets moois van maken. Menig student zal erg jaloers zijn na het zien van deze studentenkamer. Interieur inspiratie : dit is de droom studentenkamer van Doortje. Doortje heeft niet een standaard kamer , maar een studio (en wat voor één!) voor zichzelf.


Van woonkamer tot kantoor, wij geven inspiratie voor elke kamer in huis. Of je nu klein of groot woont, in elk interieur is ruimte voor mooie items. Binnenkijken in het interieur van anderen, Inspirerende woonblog, Het laatste woonnieuws en de leukste woonideeen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts