maandag 5 september 2016

Mengbak

Mengbak

Van Kleurrijk Kunststof Tot Modern Roestvrijstaal. Hydraulisch aangedreven mengbak : Diverse typen en groottes van mengbakken. Beton-mengbakken en mengbakken tbv gemakkelijk mengen van gronden en gedoseerd uitvoeren via een zijlosser. De Warzee mengbak kenmerkt zich door zijn robuuste eenvou volledig vervaardigd uit hoogwaardig staal. Voorzien van handgrepen en een afvoer met schroefdop.


Mengbak

Deze verplaatsbare roestvaststalen mengbak of mengkuip is voor het handmatig mengen van ingrediënten t. Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht. Aluminium Bak, mengbak 65cm.


Jammer dat we niet konden helpen! MENGBAK 200L met ronde hoeken rvs 151x71x83cm - wielen. In goede staat volledig in inox, rvs. Kuip, mengen, vlees, boudins. Tevens kan er chape en of beton worden aangemaakt in deze mengbak.


Mengbak voor de slagerij, beenhouwerij. Zeef de siroop, doe het in de mengbak van uw ijsmachine en zet het even in de diepvries zodat het alvast goed koud wordt. Met een energiezuinig vacuümpompsysteem wordt dit zoute water aangezogen naar een grote mengbak. Deze mengbak is van Duitse fabrikant en zeer degelijk van kwaliteit en mooi glad afgewerkt. Door grote afname direct bij de fabriek kunnen wij deze mengbakken leveren tegen zeer scherpe prijzen.


De mengbak heeft een inhoud van 1liter. Voor afwijkende maten kunt u met ons kontakt opnemen voor een prijsopgave. LMB Vliek heeft in samenwerking met VDW een nieuwe mengbak ontwikkeld. Deze bak is speciaal ontworpen voor het vlot mengen van korte producten als mais, brok, stro, luzerne of andere korte producten. In combinatie met een shovel of verreiker is deze bak ideaal voor het voeren van kalveren, geiten of vleesvee.


Mengbak

Voor meerdere doeleinden geschikt! Lees de volledige productomschrijving. Met de SIEPLO mengdoseerwagen kunt u beter en bewuster voeren dan ooit. Natuurlijk betekent het mengen, wegen en doseren in één arbeidsgang een flinke tijdbesparing.


De onderzijde van de mengbak is voorzien van pootopnames. Wordt veel ingezet om producten als levensmiddelen in te bewerken of te mengen. Welkom bij Van Hezik Machines Kerkdriel. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop van diverse tuinmachines en werktuigen.


Verkrijgbaar in 1liter. De Maxi mengbak is ontworpen voor verreikers, wielladers en kranen en laat toe om elk aggregaat (cement, beton, stabiliseerzan aarde, kalk, enz.) te laden en te mengen. Het mengsysteem met schoepen garandeert een perfect mengsel met elk materiaal, nat of droog, met elke granulometrie.


VDW mengbak voor verreikers, knikladers, of schrankladers. Een probleem met de mengbak. Uw Cafitesse Excellence Compact geeft aan dat de mengbak niet is waargenomen. Dat betekent dat de mengbak of niet aanwezig is, of onjuist is geplaatst.


Controleer dit in stappen met de online storingshulp voor Cafitesse Excellence Compact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts