maandag 1 oktober 2018

Parasolvoet gietijzer groen

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online! Alle merken, scherp geprijsd!


Vergelijken doe je op Beslist. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment parasolvoeten. Deze parasolvoet bestaat uit vier losse onderdelen die kunnen worden gevuld met water of zand als verzwaring. Het is een stevige basis voor uw parasol.


De voet is geschikt voor alle parasols met een kruisvoet. Zonder vulling is de voet erg licht, waardoor u hem eenvoudig kun. Parasolvoet rond 46cm groen 25kg vulbaar.


Parasolvoet gietijzer groen

Voor parasol met diameter van maximaal 5mtr. Op zoek naar een parasolvoet van topkwaliteit? Het assortiment van fonQ bevat parasolvoeten van topmerken als vidaXL, Outtrade en Hartman. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Nu je jouw parasolvoet hebt uitgekozen, wil je deze natuurlijk ook bij HORNBACH kopen.


Want dat je bij HORNBACH voordelig uit bent, hoeven wij jou niet meer te vertellen. Ook op parasolvoeten geldt de laagste prijsgarantie. Koop daarom je parasolvoet bij dé specialist in tuin en vrije tijd. Hierdoor staat uw parasol ten alle tijden stevig maar is de parasol voet nog wel eenvoudig te verplaatsen. De parasolvoet is te vullen met zand of water en heeft dan een gewicht van kg.


Deze solide parasolhouder is een stevige en robuuste voet voor uw parasol en zal deze op zijn plaats houden. Sommige parasolvoeten zijn voorzien van wieltjes, waardoor de parasolvoet nog makkelijker te verplaatsen is. Elke parasolvoet garandeert een optimale stabiliteit. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe parasolvoet kopen.


We houden je hier op de hoogte van onze parasolvoet aanbiedingen en speciale acties! Info over parasolvoet gietijzer. Resultaten van zoekmachines!


Deze stevige parasolhouder is een stevige en robuuste voet voor je parasol en zal hem op zijn plaats houden. Het duurzame gietijzeren materiaal zorgt voor een. Grote parasols hebben een zwaardere voet nodig dan kleine. Tuinmeubelen, grasmaaiers.


Wil je hem nog makkelijk kunnen verplaatsen? Zorg dan voor een verrijdbare voet of een voet die je kunt vullen met water. Een parasolvoet die je kunt ingraven is heel handig als je een kleine ruimte hebt en de parasol toch niet veel wilt verplaatsen.


Kom naar Intratuin, wij adviseren je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts