maandag 1 oktober 2018

Zilveren vloerlamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige vloerlamp op beslist. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen.

Unieke eigen collectie vloerlampen. Duizenden lampen op voorraad. Zilveren vloerlampen zijn een absolute meerwaarde aan je interieur. Het oogt niet enkel fris en mooi, maar brengt bovendien een zekere klasse met zich mee.


De staande lamp is een waardevolle toevoeging voor iedere ruimte. De vloerlamp is ideaal wanneer je hem gebruikt als leeslamp. Tegelijkertijd brengt de lamp sfeer en warmte in de ruimte.


Bekijk onze collectie van zilveren vloerlampen in verschillende modellen en stijlen.

De zilveren vloerlamp Ramsing bestaat uit metaal en textiel. De lamp wordt geleverd met lampje. Dit model is geschikt voor lampje. Deze lamp is niet dimbaar. Beschrijving Zilveren design vloerlamp -lichtzuil Prachtige design vloerlamp uitgevoerd in het zilver.


De buitenkant is mat zilver gespoten en de binnen kant is handmatig ingelegd met zilver (geen echt zilver). Dit heeft een ruwe uitstraling en geeft een mooi contrast met de gladde buitenkant. Vloerlamp zilveren zware poot. Ik verkoop dit omdat ik van interieur wil veranderen.


De metalen lamp heeft een versleten look wat een robuust karakter geeft. De drie amber glazen kappen zorgen daarentegen voor een warme en gezellige sfeer. Om het frame zit een subtiel raster, die dezelfde oud zilveren afwe. Op zoek naar een Zilverkleurige Staande lamp? Grote selectie en €verzendkosten!


Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Hij is mooi afgewerkt in een antiek zilveren kleur wat hem een rustieke uitstraling geeft. Het gewicht van de lamp is kilogram. Maak je lamp af met een leuke lichtbron passend in een Efitting (max. Watt). Maak je woonkamer, slaapkamer of hal compleet met de Course!


Leuke zilveren vloerlamp , met dimmer, zeven halogeen lampjes, wegens overcompleet, wie haalt hem op? Zo goed als nieuw Ophalen. Doordat de lampenkappen van glas gemaakt zijn, raden wij aan om rustieke LED lichtbronnen te gebruiken.


Zilver met spotjes die je verschillende richtingen op kan draaien. Zware zilveren vloerlamp van straluma. Gezellig sfeerlicht tijdens het eten, voldoende licht op het bureau of bij de bank om te lezen en klein, warm licht om rustig bij in slaap te vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts