dinsdag 3 september 2019

Luxaflex breed

Bekijk alle brede jaloezieën in onze webshop. En vraag een gratis monster aan! Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Shop nu makkelijk en snel online.

Bezoek onze webshop en bestel nu. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist.


Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Jaloezieën of luxaflex op maat kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig jaloezie aanbieding en speciale acties. Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige jaloezieën aanbieding.

Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Wanneer je online bij JYSK winkelt, dan kun je kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden zowel naar een JYSK winkel bij jou in de buurt, direct bij je thuis of op. Groot aanbod in jaloezieën.


Vind jouw jaloezieën op JYSK. Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden. Dan komt een rolgordijn goed van pas.


Koop nu raamdecoratie zoals Luxaflex ZonweringVoordelig 7. En bepaal zelf alle afmetingen. Of bezoek één van onze winkels. Jij bent op zoek naar nieuwe jaloezieën? Dan zit je hier helemaal goed.


De jaloezieën zijn al jaren een begrip in Nederlan maar ook ver daar buiten.

Echter is dit niet de officiële naam voor de jaloezieën, luxaflex is namelijk een merknaam. Luxaflex Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex in de jaren van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceer dit maakt het een van de meest gebruikte zonweringen ter wereld. Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen.


Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 50mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Al vanaf €Houten Jaloezieen op maat.


Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs. Op zoek naar houten jaloezieën?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts