dinsdag 3 september 2019

Luxaflex silhouette reinigen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Om je product in optimale conditie te houden is een juiste. Vuil en de meeste vlekken kunnen verwijderd worden door het gordijn onder te dompelen in een bad met een mild (niet synthetisch) schoonmaakmiddel. Om uw product in optimale conditie te houden is een juiste.

Tevens kunnen we ook verlichtingsarmaturen ultrasoon reinigen. Ik denk dat het iets soortgelijks is. Dit geheel kun je ophijsen in een cassette die bovenaan het raam hangt.


Om deze eens grondig te reinigen draai je een programma van graden zonder kleding erin en voeg je een kopje natuurazijn toe. Wij vinden het echt super mooi. Je wasmachine wordt hierdoor ontkalkt en de azijn doodt bacteriën, waardoor eventuele vieze luchtjes verdwijnen. Een sfeervol interieur met zacht gefilterd licht?


Silhouettes op maat gemaakt. Of bezoek één van onze winkels.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Luxaflex schoonmaken met washandjes. Maak een sopje van warm water met schoonmaakazijn.


Pak twee oude washandjes en gebruik die als een soort van handschoenen en pak beide kanten van de luxaflex vast. Druk je handen tegen elkaar en schuif van links naar rechts of rechts naar links. Op deze manier wordt het grootste deel van het vuil en stof verwijderd. Lees dan de volgende tips.


Wil je jouw luxaflex echt grondig reinigen ? Herhaal deze cyclus totdat de stof droog is. Indien het gordijn breder is dan het bad dat u ter beschikking staat, kunt u de stof met een zachte spons afnemen of deze laten reinigen bij een professioneel reinigingsbedrijf, welke beschikt over een bassin eventueel met ultrasone reinigingstechniek. Op mooie warme dag luxaflex schoonmaken met water en schoonmaakazijn met zachte borstel. Leg van te voren luxaflex in het gras.


Daarna ergens aan ophangen en aan beide kanten schoonspuiten met hogedrukspuit. Laten drogen in de zon en klaar. Vooral goed voor rokersaanslag. Ze schoonmaken vraagt soms heel wat tijd.


Jaloezieën of lamellen trekken heel wat stof.

Gelukkig heeft Liesbeth tips om houten en kunststof jaloezieën eenvoudig te reinigen ! Stofzuig de jaloezieën met een kleine stofzuiger of met een klein hulpstuk van je gewone stofzuiger. Je kan ze ook stofvrij maken met een. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts