dinsdag 8 oktober 2019

Luxaflex plisse

Luxaflex plisse

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vind plisse gordijnen op maat het nu op Kensaq. Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Zoekt u een oplossing voor lastige, vreemd gevormde ramen?


We informeren je graag over. Plissé Shades van Luxaflex bestaan uit mooie plooistoffen waarbij te kiezen is uit een enorme reeks kleuren en stijlen, met onder andere prachtige weefsels, elegante patronen en texturen. De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse de kostbaarste soort plissé.


Deze extra brede plisse stof geeft een stoere uitstraling in huis! Regel licht, warmte én bespaar energie. Bekijk ons veelzijdige aanbod. Accepteren Geen cookies aub.


Luxaflex plisse

Grote collectie jaloezieën vind je hier! Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte. Jaloezieën tegen de laagste prijzen.


De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Luxaflex Plissé hordeur Volare Deze elegante Plissé Hordeur wordt op maat gemaakt. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres.


Koop nu raamdecoratie zoals Luxaflex ZonweringVoordelig 7. Luxaflex plisse , Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen. Je kunt de plisse shades voorzien van zijgeleiding wat ze geschikt maakt voor draai- en kiepramen of openslaande deuren. Reflecterende stofeigenschappen. The simple beauty of the pleat creates our most enduring design icon. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceer in binnen- en buitenzonwering.


Ons complete aanbod van jaloezieën voor dakramen biedt de perfecte look voor elk huis dankzij de exclusieve ontwerpen, de eigentijdse of klassieke kleuren en texturen en de keuze uit verschillende transparanties. De dubbele plisse heeft meerdere voordelen. Dit type raamdecoratie is geluiddempend en energiebesparend en het heeft een isolerende werking. Of je nu voor een dubbele of enkele plisse kiest, je hebt veel keus uit verschillende stoffen, kleuren en dessins.


Luxaflex plisse

En je kunt voor een transparant, lichtdoorlatend of verduisterend plisse gordijn gaan. De hordeur is voorzien van Plisse gaas en een rups geleider aan de onderzijde, hierdoor loopt de hordeur extra soepel en kan op elke positie stilgezet worden. De Plisse hordeur Allure is zowel binnen als buiten te monteren - Perfecte oplossing voor grotere afmetingen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Van pastel tinten tot prachtige felle kleuren en aarde tinten. In de collectie zitten ook veel bijzondere stoffen waaronder prachtige ausbrenner stoffen en exclusieve stucturen. Dan kunt u ook nog een keuze maken uit diverse transparanties en zo zelf uw privacy regelen. Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting. U heeft bij de Luxaflex Rolhordeur Prestige de keuze om hem op het kozijn of in het kozijn te monteren.


Luxaflex plisse

Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden. Inschrijven voor nieuwsbrief Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Hulp nodig bij het maken van een keuze? De voordelen, mogelijkheden en het onderhouden van beide soorten raamdecoratie leggen we je uit.


Wordt het kiezen weer een klein beetje makkelijker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts