dinsdag 8 oktober 2019

Saunakussen

Profiteer van gedaalde prijzen! Voordelig online bij Azalp. Alle Accessoires voor uw Sauna. Rugpijn in uw infraroodcabine? Niet met een saunakussen !

Geniet ten volle van uw infraroodcabine. Koop een saunakussen en lig of zit comfortabel terwijl u ontspant. Door de flexibiliteit van het kussen, vormmen de schijven zich perfect naar uw hoofd.


Hierdoor ligt u altijd comfortabel in de sauna. Het is geschikt voor temperaturen oplopend tot graden Celsius. Dit saunakussen is gemaakt van vuurvast en wasmachinebestendig materiaal.


Saunakussen HaLu - Red Cedar vierkant € 795.

Interline Luxe hoofdsteun Abachi. Saunahoofdkussens zijn gemaakt van badstof en linnen. Halu Hamam kussen kunststof wit. Een accessoire voor uw Karibu sauna. Een prachtig saunakussen voor extra comfort in uw sauna.


Het kussen is gemaakt van vuurvast en voor wasmachines geschikt. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het comfort en ergonomie van dit kussen. Een comfortabele ondersteuning. De hoes is vochtbestendig en wasbaar tot graden.


Zoek niet langer naar saunaspullen. Spot hier goedkoop een saunakussen of koop luxe sauana-accessoires? Vergelijk hier prijzen bij diverse webshops om je eigen verstelbare sauna hoofdsteun te bestellen. En uw saunakussen moet mooi aansluiten tegen de wanden van uw cabine. Zonder over de rand van de bank te hangen.


Bestel dus een saunakussen op maat.

Meet uw bank op en voer de afmetingen in op het bestelformulier. Voeg geen extra centimeters toe. De materialen zijn erg elastisch. Kan gewassen worden op 60°C. AANBIEDING € 1- sauna kussen bruin, x cm.


This video is unavailable. Het houten HaLu-kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Deze Espenhouten saunakussen is licht van kleur.


Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. HaLu creëert innovatieve producten voor de wellness branche, producten die de kwaliteit en het comfort verhogen. Sauna accessoires - online bestellen.


Het natuurlijke materiaal en de combinatie van zwart en beige, geeft aan het saunakussen een stijlvolle uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts