woensdag 30 oktober 2019

Sikkens latex 10 liter

De beste prijzen en super snelle levering. Sikkens latex voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Door de trage droging van deze plafondverf krijgt u altijd een streeploos, egaal en mooi mat resultaat. Geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Bestel liter of liter , afhankelijk van hoeveel je nodig hebt om daar thuis mee aan de slag te gaan.


Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing. Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur. Muurverf voor binnen: professionele en semi-professionele merken. In iedere kleur die je zoekt.


Sikkens latex 10 liter

Gratis verzending vanaf €50. De latex muurverf is verkrijgbaar in een handzaam formaat van liter met een zuinig verbruik variërend van tot 10mper liter. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waar je een lage prijs voor betaalt.


Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder latex - muurverf, met een keus uit sikkens muurverven. Ook het dekvermogen van de sigmatex superlatex is hoog te noemen. Bij gebruik op vers stucwerk of muren die nog nooit zijn behandeld is het aan te bevelen om eerst de muren voor te strijken.


Sikkens latex 10 liter

Hierdoor wordt de zuigende werking opgeheven en zal er tevens een betere hechting zijn. Latex verf wordt ook witte muurverf genoemd. Met latex verf aan de muren creëer je een ruimtelijk gevoel in huis waardoor je meer kunt spelen met details! SIKKENS ALPHATEX SF is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. Wit Liter emmer € 1048.


Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. Geurarm, ruimten na schilderen zijn direct te gebruiken. Het product is bestendig tegen vlekken en uitstekend reinigbaar met behoud van kleur en glans.


Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. Meer informatie vindt u in onze webshop. Muurverf en latex voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Een kleurloos, watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Voor het verkrijgen van een goede hechting, het voorkomen van een onregelmatige zuiging en het fixeren van licht poederende ondergronden.


Sikkens latex 10 liter

Verpakking: L Kleur: kleurloos. Houdbaarheid In onaangebroken verpakking minimaal maanden. Koel en vorstvrij bewaren.


Systemen Kale ondergronden De ondergrond dient voldoende samenhang te bezitten en moet winddroog zijn. Systemen Voorbehandeling van onbehandelde ondergronden De ondergrond ontdoen van vuil, vet, stof e. Bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen. Deze actie geldt alleen voor de liter Sigmatex Matt wit en lichte kleuren! Wilt u de Sigmatex in een andere inhoudsmaat of in een donkere kleur bestellen, klik dan hier. Sigmatex Superlatex Matt is een hoogwaardige universeel toepasbare matte muur- en plafondverf voor binnen en buiten op waterbasis.


Heeft een uitstekende dekking, gemakkelijk te verwerken en is wasbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts