donderdag 17 oktober 2019

Mbo interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Bij NTI word je Goed Voorbereid op de Praktijk. Start vandaag met MBO Interieur bij NTI.


Vind media opleidingen mbo het nu op Kensaq.

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt geha meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO. Na de opleiding interieur design kun je een hbo opleiding gaan doen.


Veel jongeren die van het mbo komen vallen uit in het hbo. Of je hebt een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling. NTI biedt de mbo -opleidingen niet aan via de BOL- of BBL-variant die reguliere mbo -scholen vaak hebben, maar via de derde leerweg.


De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen studeren waar en wanneer ze willen en een officieel mbo -diploma willen halen, zonder hiervoor verplicht 2tot 7uur op school te moeten zitten. Ook leer je een verkoopgesprek voeren, een offerte schrijven en jouw ontwerp presenteren.

Behalve in je stage krijg je tijdens het eerste jaar van de opleiding al te maken met echte opdrachtgevers via ons Nova Interieur Studenten Advies. Je ontwerpt het interieur van huizen, kantoren, winkels en andere gebouwen. Je doet dit zowel op het gebied van stoffering, als op het gebied van meubels. Beide doe je samen met de klant en met inspiratie vanuit zijn en jouw ideeën.


Je geeft hierbij advies en verkoopt artikelen die bij dat advies passen. Elk interieur maak je anders. Je ontwikkelt je creativiteit om inrichtingen van een winkel, interieur of evenement in te richten en leert hoe je je ideeën visueel kunt maken. Daar heb ik veel geleerd over de manier waarop je klanten benadert en met ze over interieur kunt praten. Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur?


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bestel uw ringbanden, tabbladen, interieurs en meer voordelig online. Wil je leren hoe je een interieur ontwerpt en inricht?


Kies dan voor de niveau mbo opleiding Interieuradviseur aan het Jan des Bouvrie College. Alles wat je op het mbo leert, is bedoeld om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het toekomstige beroep. Je bent bezig met losse vakken, loopt stage en werkt samen in projecten of voert praktijkopdrachten uit.


MBO Meubels en (scheeps) interieurs maken - niveau 4. Of het nu gaat om de binnenkant van een zeiljacht, de bar in een groot café of een grote houten boekenkast, het is het werk van meubelmakers in de houtbranche.

Bij Vakschool Schoonhoven kun je kiezen tussen mbo -opleidingen of cursussen in de richtingen Goud- en Zilversmeden, Juwelier en Uurwerktechniek. Je kunt verschillende kanten op. Deze richtingen zijn een combinatie van creativiteit, techniek en commercieel inzicht.


Kies een kant die bij jou en je carrière past. Op deze pagina vind je de volledige wettelijke vooropleidingseisen voor een niveau opleiding. Voel jij je thuis in de wereld van interieur , design, (mode)styling en vormgeving? Volg je de laatste trends en ben je creatief? Wil jij de styling doen voor een merk, een festival, woonhuis, winkel of kantoor?


Styling, Interieur en Vormgeving. Of ontwerpen maken voor winkeletalages, beurzen of corporate identity? Geef je graag woonadvies, wil je zelfstandig interieurs ontwerpen en ze ook inrichten?


De juiste bagage krijg je tijdens de opleiding Interieuradviseur. Lijkt het je leuk om gebouwen, bruggen of interieurs te leren ontwerpen, bouwen of onderhouden? Er is veel werk in de bouw. Dus grijp die kans en bouw aan je eigen toekomst! Vind jouw opleiding, cursus, training, job of stage op ROC.


Wij helpen studenten, stagiaires en werkzoekenden bij hun zoektocht naar de juiste studie, stageplek of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts