woensdag 30 oktober 2019

Rolgordijn vitrage

Bestel uw Rolgordijn online. Vraag een gratis monster aan. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Goedkoper Dan In De Winkel. Onze rolgordijn collectie is ook afgestemd op onze collectie vouwgordijnen, daardoor kunt u een mooie combinatie maken met vouwgordijn en rolgordijn. Vitrage rolgordijn , voor een transparante look. Met een vitrage rolgordijn tover je op simpele wijze je kamer om tot een sfeervolle plek waar je graag bent.


Door de transparantie van de stof is dit product met name geschikt voor het plaatsen voor ramen in de woonkamer, keuken of kantoorruimte. Bij ons vind je diverse op maat gemaakte vitrages. Vitrages zijn dunne en transparante gordijnstoffen die veel dag- en zonlicht binnenlaten.


Daarnaast dragen onze vitrages op maat bij aan je privacy.

Onze vitrages op maat worden van begin tot eind op maat gemaakt. Aan de hand van jouw wensen maken wij de vitrage perfect op maat. Als het regent sluit u gewoon de vitrage , waardoor het slechte weer minder nadrukkelijk aanwezig is.


Ze geven de kamer extra sfeer en worden vaak gecombineerd met dikkere gordijnen voor in de avond. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen , lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst! Het kan voordelig bij Kwantum! Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing.


Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Dan kan een vitrage rolgordijn op maat transparant voor jou de juiste keuze zijn. Het is naast praktisch, tevens een echte sfeermaker. Het daglicht krijgt een zachte gloe wat wonderen doet met je (woon)kamer.


De levertijd van dit product bedraagt circa weken.

Rolgordijnen zijn handig en praktisch en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. Een rolgordijn neemt bovendien weinig ruimte in, wat ook altijd mooi meegenomen is. De vaakst voorkomende materialen waarvan rolgordijnen gemaakt worden zijn katoen, kunststof en polyester.


Heb jij onlangs nieuwe gordijnen, rolgordijnen , lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht? We hebben gordijnen, inbetweens, vitrages , vouwgordijnen, houten jaloezieën, aluminium jaloeziën, plissegordijnen, rolgordijnen , duo rolgordijnen , verticale lamellen en gordijnrails. Of maak online een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Neem dan eens een kijkje in onze collectie.


Speciaal voor draai-kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie ontwikkeld. Zo hebben we speciale rolgordijnen , duo rolgordijnen , plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen in ons assortiment. Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën?


Bij Praxis kun je raamdecoratie kopen voor iedere sfeer en iedere ruimte, bijvoorbeeld raamdecoratie voor de badkamer, slaapkamer, keuken of raamdecoratie voor de woonkamer. Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts