vrijdag 25 oktober 2019

Plaid breien hoeveel wol

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Snelle levering en alle garens uit hetzelfde verfbad. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Plaid breien hoeveel wol

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Petra gaat aan de slag met het mooie dikke garen Phildar Phil Big. Dit lontgaren bestaat uit wol en acryl en is uitstekend geschikt voor home deco. Door de dikke draad krijgt je project meteen een robuuste maar zachte uitstraling. Wat heb je nodig voor het breien van de deken?


Om een mooie deken of plaid te breien heb je echt niet altijd hele dure wol nodig. Deze blauwe plaid heb ik gemaakt van twee soorten Zeeman wol. Ik denk dat de blauwe kleur niet meer te krijgen is, maar in andere kleurtjes is de wol zelf wel nog te koop bij Zeeman. Dat is wel jammer van wol van de Zeeman, Action of Hema.


Plaid breien hoeveel wol

Een heerlijk plaid voor op de bank, Jij kan dat ook. Een deken breien is veel werk, heel veel werk. Daarom geldt nog altijd “bezint eer gij begint” anders eindig je met een halve deken.


Daarnaast zul je voor grotere dekens erg veel wol nodig hebben. Probeer daarom ook eens een deken met restjes te breien. Een mooie wol die nu eens niet van de andere kant van de wereld komt! Een bump is trouwens een vakterm voor een grote bol van (kleur) of kilo (natuur). Dat hangt heel erg af van je manier van breien of haken.


Hoe dikker de naal des te meer wol je gebruikt. Als je strak breit of haakt, gebruik je ook meer dan wanneer je losjes werkt. Splits je de lont, of gebruik je de hele lont? Kortom, het kan nogal verschillen.


Je kunt dit als leidraad gebruiken: Plaid 1x 1cm. Breipatroon plaid of kleed is ongeveer x m. Aan weerskanten kantsteek breien om het breiwerk extra mooi te maken. Met dit slimme DIY-idee brei je dat heerlijke plaid gewoon zelf.


Het enige dat je nodig hebt om het plaid te breien , is lontwol en je arm. Er komt dus geen breinaald aan te pas. Je kunt hem eigenlijk zo lang of breed maken als je zelf wilt. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.


Maar een kussenhoes brei ik op naald omdat ik een kussen wat steviger wil hebben. Als ik een plaid ga breien haal ik altijd bollen, is te veel maar dat vind ik handiger dan te weinig:-) En wat restanten in huis vind ik heerlijk, altijd weer handig voor andere projecten. Van zacht katoen tot warm wol , verschillende materialen voor ieder moment. Meer geluksmomentjes thuis. Bestel nu jouw favoriete plaid van Wol.


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. XXL breien en haken - wol naalden. Erg leuk om te doen en snel resultaat! Naast lontwol verkopen we ook XXL-haaknaalden.


De hoeveelheid wol die u gebruikt is afhankelijk van de wol en de manier waarop u de wol verwerkt. Hoeveel wol heeft u nodig? Vergelijkbare zoekopdrachten voor plaid breien grof.


Plaid breien hoeveel wol

Info over plaid breien grof. Met dit leuke gratis breipatroon kun je een eenvoudige deken breien van een bol wol. Deze deken wordt van prachtig garen gebreid. Patronen deken, gratis via de mail, bij afname van de garens of aankoop boek. De ontwerpen zijn samen met de benodigdheden online te bekijken.


Resultaten van zoekmachines! De afmeting kan verschillen wanneer je andere naalden gebruikt. Ook is het mogelijk om een deken te armbreien met dit garen. Plaid of sprei breien is niet moeilijk, maar vraagt wel geduld.


Marjan heeft vroeger wel eens truien gebreid maar dat was niet zo’n succes en tegenwoordig ga je niet meer in een zelfgebreide trui naar je werk. In de Ariadne vond ze een patroon van een gebreide plaid en die is zij toen gaan maken. Tel vervolgens het aantal steken in cm.


In jouw proeflapje zitten bijvoorbeeld steken. Kijk in de tabel bij het aantal steken én de gewenste breedtemaat, bijv. Je ziet nu dat je om een breedte van cm.


Groene Bunny ei gezellige Mini breien Kit, zuivere wol uit Schotlan perfecte Gift van de dag van de moeders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts