donderdag 24 oktober 2019

Porselein poppe

Porseleinen poppen met kast. Heel veel poppen uit duitchland en nederland ouder dan jaar maar netjes per stuk €verzend kost bij koper de kast met de. Zo goed als nieuw Ophalen. Tijdens de workshop leert u alle grondbeginselen van het maken van een echte porseleinen pop, d. Inkoop van antieke poppen.


Wij beschikken over ruim jaar ervaring met antieke poppen , Dankzij onze zeer uitgebreide kennis van antieke poppen kunnen wij een eerlijke prijs geven voor complete verzamelingen poppen.

Mogelijkheid tot opkopen van de complete collectie, maar ook per stuk. Collectie porseleinen poppen en toebehoren te koop. Tweede helft 20e eeuw, porselein , in goede staat. Er is keus uit meer dan honderd modellen! Stuk voor stuk door poppenmaakster Liesbeth van Marion met de hand gemaakt.


Slaapogen, open mond met boventandjes, geleed composiet lijf, oude kleertjes, pruik van echt haar. De pop verkeert in uitstekende conditie. Deze poppen zijn per stuk te koop of alle in één koop.

Vind de beste selectie porselein poppe te koop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit porselein poppe te koop voor de dutch luidspreker markt bij. Poppen in jongen meisje uitvoering te koop. Online winkelen en goedkoop Antieke poppen op eBay kopen. Online huis en tuin decoratie interieur woonaccessoires beelden groothandel Nederland en Belgie.


De grootste grossier van West Europa ! Voor het eerst was het mogelijk om poppen te maken die iets weg hadden van echte (kinder)gezichtjes. De lijven, armen en benen zijn soms eveneens van porselein , maar ook wel van steen (keramiek) of van stof gemaakt. Vroeger werden poppen ook wel van leer, van papiermaché of van was gemaakt. Info over porselein poppen.


Resultaten van zoekmachines! Met een prachtig, vragend porseleinen gezichtje kijkt ze je aan, fijn van vorm, maar toch met grote ogen. Een mooi geleed lijf, een blonde mohair pruik en een glasbatisten jurkje maakt deze pop tot een kleine. Naast de fraaie snuisterijen van porselein , de zgn. Chelsea toys”, zijn de poppen tegenwoordig zeer gezocht en kostbaar.


Het Mazarine blue en Claret-red (bijna lila-donkerroze) waren geliefde kleuren in die tijd. Deze waren mooi gemaakt, maar hadden wezenloos overkomende gezichtjes en een zoete, engelachtige uitstraling. De cursus poppen maken duurt minimaal uur.

Dit is verdeeld over wekelijkse bijeenkomsten. De eerste en de laatste keer duren uur en beide andere uur. In dit cursusgeld is inbegrepen: gebruik van penselen e. Geglazuurd porseleinen popje met schouderhoofd.


Ook de onderarmen en benen met zwarte schoentjes zijn van porselein. Maar vooral het bijzondere gezichtje trekt de aandacht. Een vroege uitdrukking, het gladde haar met middenscheiding, dat net de oren bedekt, geeft aan hoe oud ze is.


Ze is met haar antieke kleding bijzonder goed bewaard gebleven. Samenstelling poppen zijn niet zo kwetsbaar is als keramische poppen , maar kan nog steeds vertonen barsten of tekenen van slijtage. Kijk merk van een fabrikant op het hoofd van de pop en de nek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts