donderdag 17 oktober 2019

Matte blanke lak voor meubels

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Online Bootlakken voordelig kopen?


Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels.

Design, Direct Van De Makers. Verfraaien van uw huis met Meubels. Ruim assortiment online bestellen! De matte variant uit ons brede assortiment met blanke lakken.


Goed geschikt om houtwerk mee af te werken. Transparant en in een matte finish, voor het mooie resultaat dat je voor ogen hebt. De matte blanke lak is onder andere goed geschikt voor kasten en andere meubels , net als voor deuren en kozijnen.

Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen.


Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Voor harde houtsoorten en intensieve belasting.


Zorg voor een beschermende laag, zonder dat de houtnerf en de originele kleur verloren gaan. En bekijk daarnaast bijvoorbeeld ons assortiment met blanke lak voor de boot. Speciaal geschikt voor boten, net als een bootverf in de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor vullen en repareren van lichte zachtgele houtsoorten zoals grenen, esdoorn, vuren, licht douglas of essen is “Naturel-Vuren” prima geschikt. Of je nu voor een gekleurde of blanke lak gaat, voor een retrostijl, of voor hypermodern: door je meubels te schilderen bepaal jij helemaal zelf het resultaat!


Korte handleiding voor het overschilderen met blanke lak voor meubels. Zorg eerst dat je een goede lak uitkiest voor jouw schilderproject.

Dit is een standaard zijdeglans lak die maal aangebracht word. Als de tafel gelakt is geeft dit een licht glanzende laag. Het lakken sluit het hout af en als er iets op gemorst word dan kan dit makkelijk met een vochtige doek worden weggehaald. Wil jij je houtwerk lakken met een transparante lak ? Met blanke lak blijf je de kleur zien van het schilderwerk en breng je slechts de afwerking aan die jij wilt. Door houtwerk af te schilderen met blanke lak bescherm je niet alleen de verf tegen krassen, je zorgt er ook voor dat de kleur niet vergeelt of andere vlekken krijgt.


Voor een tafel van wit berken of esdoornhout ben ik op zoek naar een lak of olie die het hout niet gelig maakt. Aflakken met transparante lak maakt de tafel toch gelig waardoor de mooie witte uitstraling van het hout verdwijnt. Lakken met whitewash is ook geen succes omdat daarmee de fraaie nerf verdwijnt en bovendien de lak niet gelijkmatig is.


Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Wil je de bestelde tafel laten behandelen met deze blanke matte lak ? Dat is mogelijk, wij brengen deze blanke matte lak 3laags aan op het tafelblad.


Het tafelblad zal dan beschermend zijn tegen morsen en knoeien. Wil je steigerhouten meubels beschermen, dan vind je bij GAMMA speciale steigerhoutbeits. Perfect voor het overschilderen van kleurbeits. Stof droog na een uur, overschilderbaar na 3-uur.


Een fijne blanke beits voor meubels en parket. Verkrijgbaar in super mat , mat en zijdeglans. Bijzondere lak voor diegenen die hun meubels eigenlijk liever niet zouden willen behandelen. Deze lak laat het hout in haar natuurlijke schoonheid. Geeft goede bescherming hoewel het lijkt of er niets op zit.


Verkleurt het hout bijna niet en is mat. MoTip 1K matte blanke lak is een lak op basis. In uw webshop is er keuze tussen Wit Transparant (whitewash), Wit, Naturel of Naturel Mat meubel - vloerolie.


Ik las dat bij jullie testerpotjes te krijgen zijn. Kunnen deze testerpotjes snel geleverd worden en wat zijn de kosten hiervan? We willen onze eikenhouten eettafel het liefst behandelen met olie in plaats van lak omdat we dat mooier. Door het zweet van je handen wordt dit een zachtere laag en schuif je dit er weer af met je nagels. Kan natuurlijk ook zijn dat de onderlaag na keer schuren en lakken nog steeds vettig was.


Parketlak zou ik niet nemen. Wel goed is polyurethaanlak en het beste vind ik Glitsa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts