donderdag 10 oktober 2019

Magnesium spuiten

Bel of mail voor gezondheidsadvies! Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Namelijk door het te spuiten.


Wil je jouw magnesiumtekort opheffen, zonder dat je te maken krijgt met bovenstaande nadelen?

Dan kun je het mineraal beter spuiten. Niet met een injectienaal zoals er in het ziekenhuis standaard na elke zware ingreep gedaan wordt, maar door het met een sprayflesje op je huid te spuiten. De percentages zijn namelijk exact hetzelfde van beide producten. Naar mijn weten is de magnesium uit Nederland een industrieel gewonnen magnesium welke juist minder kracht heeft omdat ie altijd onder de grond heeft gelegen.


De magnesium komt uit het Himalaya gebergte, het zout wordt gedroogd door de zon en krijgt zo veel energetische waarde. Over de standaard poedercoat kun je, na licht opschuren, gewoon primer en uiteindelijk 2K lak spuiten. Ik zou geen 1k basecoat en 2k clearcoat gebruiken maar gewoon 2k autolak waar geen clearcoat voor nodig is.

De nare effecten zullen minder naar zijn doch de werkzaamheid is dan ook minder. Magnesium , slikken of spuiten ? Een tijd lang heb ik magnesium oxide geslikt wat blijkt niet de beste vorm. Onlangs heb ik magnesium citraat 2mg van het merk NOW uit USA besteld. Maar na wat onderzoek kom ik erachter dat er wat E-nummers inzitten die ik liever vermijd.


Ook al schijnen die nummers in pilvorm soms nodig te zijn voor goede opname. De rest is residu en onbelangrijk. Je kunt bitterzout makkelijk oplossen in water en planten kunnen het heel snel opnemen via het blad. Een stof dus die we – net als ijzer, zink of calcium – níet zelf aanmaken, maar uit onze voeding moeten halen. Zo is magnesium betrokken bij de botopbouw en bij de overdracht van prikkels in ons zenuwstelsel.


Een goede balans van magnesium en calcium is hierbij essentieel. Te veel calcium, zonder extra magnesium , zorgt voor verkalking in de aderen, spieren en gewrichten. Met meer groene groenten, bonen, peulvruchten, bananen, volkoren granen, pure chocolade en vooral noten kun je je inname van magnesium verbeteren. Je lichaam neemt magnesium het beste op uit voeding.


Uitgebreid assortiment gezondheidsproducten. Een veel mooiere en efficientere manier dan het slikken van magnesium supplementen.

Bovendien wordt zo ook meteen de huid verzorgt en is overdoseren onmogelijk, onze huid is immers een zeer intelligent membraan! Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam. De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek.


Ter voorkoming en genezing van melkziekte en kopziekte bij runderen en schapen. Echter, magnesium toont zijn ware kracht in de cardiovasculaire gezondheid. Ook draagt het bij aan de belangrijke hersenfuncties zoals het concentratievermogen, alertheid en het geheugen. Het is te vinden in onze voeding, maar door verarming van de bodem (boeren spuiten tegenwoordig zelfs al magnesium bij op sommige gewassen voor een fatsoenlijke groei) is het gehalte aan magnesium in bijvoorbeeld groente en fruit niet meer zo hoog als oorspronkelijk en mede door raffinage van voeding krijgen wij er daarom minder of zelfs te.


Hoge giften kali en ammoniumstikstof beperken de magnesiumopname door het gras. Een te lage pH heeft ook een ongunstig effect. De gezondheid van de koe staat hierbij voorop.


Je kunt magnesium namelijk aansteken en dan krijg je een mooie witte vlam. Dus het is al een mooi mineraal van buiten, maar ook voor je lichaam kan magnesium veel betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts