maandag 14 oktober 2019

Mbo interieur design

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Start ook de MBO Opleiding Interieur design bij NTI Gratis Studiegids ontvangen? Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Deze officiële opleidingsnaam voor deze opleiding is eigenlijk Natuur en vormgeving, maar de opleiding staat op diverse scholen beter bekend als Design en Styling.


Na de opleiding interieur design kun je een hbo opleiding gaan doen.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende hbo opleidingen na MBO Interieuradviseur: hbo Bachelor of Business Administration in Fashion, hbo Industrieel Product Ontwerpen en hbo Kunstacademie. Veel jongeren die van het mbo komen vallen uit in het hbo. De mbo -opleiding Design en Styling is een brede opleiding op het gebied van interieur en vormgeving. Tijdens de opleiding Design en Styling leer je alle ‘ins en outs’ van styling. Je ontwikkelt je creativiteit om inrichtingen van een winkel, interieur of evenement in te richten en leert hoe je je ideeën visueel kunt maken.


Wil je leren hoe je een interieur ontwerpt en inricht? Kies dan voor de niveau mbo opleiding Interieuradviseur aan het Jan des Bouvrie College. Nimeto Utrecht - Bij ons leer je hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen.

Een interieur is op z’n mooist als het past bij de mensen die er wonen of werken. Met jouw creativiteit, commerciële blik, ruimtelijk inzicht én gevoel voor trends maak jij van elk interieur een fijne omgeving. Ik wil me graag direct inschrijven:. Daar heb ik veel geleerd over de manier waarop je klanten benadert en met ze over interieur kunt praten. Bij NTI word je Goed Voorbereid op de Praktijk.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Na deze interieur design opleiding werk je zelfstandig aan projecten en kun jij interieurontwerpen maken aan de hand van de wensen van jouw klant. Heb je gevoel voor stijl en trends en wil je jouw creativiteit uiten? En jij bent waarschijnlijk op zoek naar een doelgerichte opleiding.


Een praktische studie waarmee jij vakspecialist kunt worden en straks. Ondernemend en Ontwerpend Meubelmaker (bol, mbo ) BOL. Bij Vakschool Schoonhoven kun je kiezen tussen mbo -opleidingen of cursussen in de richtingen Goud- en Zilversmeden, Juwelier en Uurwerktechniek. Deze richtingen zijn een combinatie van creativiteit, techniek en commercieel inzicht. Kies een kant die bij jou en je carrière past.


Je ontwerpt het interieur van huizen, kantoren, winkels en andere gebouwen. Je doet dit zowel op het gebied van stoffering, als op het gebied van meubels. Beide doe je samen met de klant en met inspiratie vanuit zijn en jouw ideeën.


Vind jouw opleiding, cursus, training, job of stage op ROC.

Wij helpen studenten, stagiaires en werkzoekenden bij hun zoektocht naar de juiste studie, stageplek of. Jouw toekomst binnen wonen en design. Er is altijd vraag naar vakmensen die kwaliteit leveren, creatief zijn, voor duurzaamheid kiezen en de klant centraal stellen.


Misschien begin je wel je eigen bedrijf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts