maandag 21 oktober 2019

Mbo styling

Vind mode opleiding mbo het nu op Kensaq. Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.


De mbo -opleiding Design en Styling is een brede opleiding op het gebied van interieur en vormgeving.

Tijdens de opleiding Design en Styling leer je alle ‘ins en outs’ van styling. Je ontwikkelt je creativiteit om inrichtingen van een winkel, interieur of evenement in te richten en leert hoe je je ideeën visueel kunt maken. Als medewerker styling werk je bij een geïntegreerd kledingbedrijf of in een bedrijf dat zich van concept tot eindproduct bezig houdt met kleding. Je werkt op de afdeling ‘ Styling ’ of ‘Productontwikkeling’.


Op basis van de ideeën, thema’s en kenmerken van de stylist ga je aan het werk. Stages mbo opleiding stylist. Tijdens deze fashion- styling opleiding maak je daarom kennis met de praktijk.


En dit allemaal in het centrum van Amsterdam.

Ook heb ik naast mijn studie genoeg vrije tijd om te werken of om andere dingen te doen. Dat kan een afdeling zijn waar dames-, heren- en kinderkleding wordt ontworpen, maar ook een afdeling voor artworks of dessins. Je helpt bij het uitvoeren en ontwikkelen van die nieuwe collectie.


Vind de geschikte design en styling opleiding op MBO niveau. Vind jij de interieursector ook zo interessant en kijk jij er naar uit om de vakkundige intermediair te zijn tussen de klant en de uitvoerder? Of merk jij in je omgeving dat beeldcultuur allesbepalend is en styling een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven is? Heb je oog voor kleuren, vormen en materialen?


Heb jij een passie voor bloemen en ben je creatief? Elk ontwerp begint met een idee. Of het nu gaat om een bloemstuk, etalage, het stylen van een ruimte of het bedenken van een leuke workshop. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht Design en Vormgeving, MBO.


Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling. Verfijn je zoekresultaat door gebruik te maken van de filters studierichting, opleidingsniveau, plaats. Nimeto Utrecht is de mbo vakschool voor creatieve ruimtemakers.


Een kleinschalige school waar we studenten tot zelfbewuste, creatieve vakmensen opleiden. Gedurende je MBO opleiding Design en Styling leer je niet alleen maar op school, maar ook in een echt bedrijf.

Je loopt stage, dit noemt men BPV, ook wel beroepspraktijvorming genoemd. De BPV is een belangrijk onderdeel van je MBO opleiding Design en Styling. Je stelt op deze manier jouw leertraject samen. Zo voldoe je aan het eind van je traject aan de eisen voor het mbo -diploma.


Je stageperiode breng je bijvoorbeeld door bij etalage-, styling - of decoratiebedrijven. Of bij een winkelbedrijf met een eigen presentatieteam. In principe kun je binnen twee jaar je diploma voor deze opleiding halen. Deze opleiding is gericht op gemotiveerde studenten die in een hoger tempo een mbo -diploma willen halen, zoals havisten en studenten met een mbo -diploma op niveau 4. Het is een intensief programma en een passie voor fashion en styling is echt een must.


Om de opleiding te volgen, heb je minimaal een vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg nodig. We hebben studenten met een vmbo-tl, havo- en vwo-achtergron maar bijvoorbeeld ook studenten die eerder een mbo - of hbo-studie hebben afgerond en studenten die al werken en een carrièreswitch willen maken. Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt geha meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.


Je gaat als junior stylist aan de slag op een styling - of ontwerpafdeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts