vrijdag 11 oktober 2019

Pip studio kommen

Pip studio kommen

Het is Sale bij de Bijenkorf! Kies uit producten vanaf € 95. Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis!


Pip studio kommen

Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Zowel grote serveerkommen als kleine kommetjes zijn verkrijgbaar in de diverse rijke designs. Ontdek het uitgebreide woonassortiment. Vergelijk PIP STUDIO Kommen online bij LionsHome.


Twee blauwe pip studio kommen. Gratis bezorging vanaf 20. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Denk aan wattenstaafjes, tandenstokers, etc.


Pip studio kommen

Het bakje heeft het kleurrijke Chinese Garden dessin. Dit diepe bord is gemaakt van hoogwaardig porselein en versierd met exotische bloemen. Elke rand heeft een eigen dessin en gouden details. Pip haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen die op het oog heel gewoon lijken, maar wanneer je ze van dichtbij bekijkt, eigenlijk heel bijzonder zijn. PiP Studio begrijpt als geen ander dat een.


De kommen zijn voorzien van gouden details. Of kom gezellig langs in onze winkel. Pip Studio bij Smulderstextiel. De kleur van de kommen is wit en zijn. Kommen van het merk PiP studio kun je vinden op biano.


Kies jouw favoriet uit meer dan producten van PiP studio en shop deze eenvoudig online! De nekrol is blauw met een bloemenprint erop. Deze nekrol is gemaakt van 1 perkal katoen en heeft een afmeting van 22xcm.


Ze ontwerpt daar artikelen die ze zelf zou willen kopen als zij ze kon vinden. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. Pip studio Kopen U kunt pip studio Beddengoed gemakkelijk online kopen in onze webshop, uiteraard kunt u ook altijd naar één van.


De kom is voorzien van een vrolijk dessin en een gouden rand. Gebruik de blauwe kom bijvoorbeeld in de ochtend voor yoghurt met muesli! De speelsheid en lichtheid van de ontwerpen maken van Blushing Birds een echte lifestyle-accessoire. Een Pip etui is natuurlijk erg stijlvol met het herkenbare design van het merk.


Ieder jaar komt Pip weer met meerdere etuis en ook dit jaar zijn ze weer super stijlvol en uniek! Reeks kommen PIP STUDIO , nieuw, grote en kleinere. En dat is dan ook waar dit hippe Nederlandse merk voor staat.


Pip studio kommen

Die bestaat uit kleurrijke dekbedovertrekken, bijpassende hoeslakens, plaids en sierkussens. PIP creëerde haar studio op de zolder van haar huis en noemde het PIP Studio. PIP kan niet tegen onrecht, dan wordt ze spin nijdig, zij heeft een buitengewoon sterk ontwikkelde ethische moraal.


Nu met introductiekorting op alle Blushing Birds servies en accessoires. De theepot komt uit de Blushing Birds collectie en is voorzien van een vrolijke print. Nieuwprijs €2vraagprijs €1per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts