dinsdag 8 oktober 2019

Meedoen aan vtwonen

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. De liefde voor hun woning is bekoel omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis.


Wil jij meedoen aan de volgende serie van vtwonen op SBS6? Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen? Jarenlang vierden Kim en Tjimme kerst in Frankrijk, maar sinds de ve.


Doe mee aan vtwonen workshops. Naast het binnenkijken zijn er ook iedere dag toffe vtwonen workshops te volgen op het workshopplein in vtwonen city. Voor de meeste activiteiten moet je je van tevoren online inschrijven, doe dat meteen, dan houden we een plekje voor je vrij.


Meedoen aan vtwonen

De ouders van een klasgenootje van mijn dochter hebben er ooit aan meegedaan. Zij zoeken alleen professionele hulp hierbij. Bij deze hulp komt tegelijkertijd dan ook de publiciteit.


Veel van jullie willen ook weten wat de kosten van zo’n verbouwing zijn. De vtwonen -redactie wordt overspoeld met leuke reacties. We zetten de minimale verbouwkosten voor je op een rijtje. Is jouw woonkamer toe aan een make-over? Janneke en Simone uit Velp wilden de indeling van hun woonkamer graag veranderen, maar kwamen er zelf niet uit.


Meedoen aan vtwonen

Zij besloten hulp in te schakelen. Het totale kostenplaatje én de reactie van de bewoners lees je hieronder. Zondag september start het nieuwe seizoen van Weer verliefd op je huis. Onze stylisten gaan de uitdaging aan om bewoners zich weer thuis te laten voelen.


De eigen bijdrage van kandidaten stelt het hoveniersbedrijf van Verlinden vast aan het begin van elke aflevering. Wie een ander wil verrassen tekent van tevoren een verklaring met daarin een opgaaf van de kosten. De koffie wordt verzorgd door tv-producent Stokvis Content. Bekijk de nieuwe collectie van Vtwonen online bij de Bijenkorf. Kies uit 5producten vanaf € 20.


De vt wonen design beurs is een event van Sanoma Media. Het is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. Viktor Brand presenteert vanaf september op de zondagavond tussen 18. SBSsamen met het stylisten-team van vtwonen het nieuwe woonprogramma vtwonen.


Ook in het komende seizoen partner zijn van vtwonen. Tip: als je snel bent kun je nog net meedoen aan haar give-away, deze sluit zaterdag juli. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een groot deel van deze klussen zélf moeten uitvoeren.


Meedoen aan vtwonen

Een kennis van mij heeft eens meegedaan aan een woonprogramma en daar waren alle oude meubels ed die niet werden gebruikt op het balkon geflikkerd (in de regen!) en de woonaccessoires die werden gebruikt om de woonkamer af te stylen zaten dus vastgeplakt aan de net geschilderde salontafel. Daarin vertel je waarom en voor wie je de metamorfose aanvraagt. Verder zijn we natuurlijk benieuwd om welke ruimte het gaat, bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.


Omdat er een eigen bijdrage voor de metamorfose wordt gevraag willen we ook graag van je weten hoeveel je bereid bent uit te geven aan je nieuwe interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts