woensdag 16 oktober 2019

Matte blanke lak voor hout

Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd! Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt.

De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.


Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.


Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.

Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen. Gebruik bij voorkeur onze hoogwaardige merken houtlak voor buiten. Matte blanke lak voor buiten of een van de andere varianten, altijd in hoge kwaliteit.


En houd er rekening mee dat blanke lak op waterbasis voor buiten daarvoor niet goed geschikt is. Het weer zou daar te veel vat op kunnen krijgen. Watergedragen, hoogglanzende blanke lak voor binnen Kenmerkenblad. Bijzondere lak voor diegenen die hun meubels eigenlijk liever niet zouden willen behandelen. Deze lak laat het hout in haar natuurlijke schoonheid.


Geeft goede bescherming hoewel het lijkt of er niets op zit. Verkleurt het hout bijna niet en is mat. De matte variant uit ons brede assortiment met blanke lakken. Goed geschikt om houtwerk mee af te werken.


Transparant en in een matte finish, voor het mooie resultaat dat je voor ogen hebt. De matte blanke lak is onder andere goed geschikt voor kasten en andere meubels, net als voor deuren en kozijnen. Een transparante lak heeft wel hechting met de ondergrond nodig voor deze aangebracht kan worden. Het is dus nodig dat er licht geschuurd wordt.


In onze webshop kan je tal van soorten transparante lak op de kop tikken. Zo vind je een ruim aanbod blanke lak hout van heel wat topmerken zoals Sikkens, Rambo en meer.

Lak wordt gebruikt om ondergronden, zoals hout of metaal, op te knappen en weer een frisse uitstraling te geven. Vind de beste selectie matte blanke lak voor hout fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit matte blanke lak voor hout voor de dutch luidspreker. De Rambo interieur lak transparant kleurloos mat 7ml is een verfraaiende transparante interieur lak. Sigmavar WS Matt is een watergedragen, blanke lak voor binnen.


Ideaal voor het blank lakken van houtwerk zoals deuren, trapleuningen, lamberiseringen etc. Tevens is het gelakte oppervlak gemakkelijk schoon te maken. Bescherm onder andere tuinhout met de beits en blanke lak uit het assortiment van Koopverfonline. Klik hier voor merken als Jotun, Wijzonol en Hermadix. Voor een tafel van wit berken of esdoornhout ben ik op zoek naar een lak of olie die het hout niet gelig maakt.


Aflakken met transparante lak maakt de tafel toch gelig waardoor de mooie witte uitstraling van het hout verdwijnt. Lakken met whitewash is ook geen succes omdat daarmee de fraaie nerf verdwijnt en bovendien de lak niet gelijkmatig is. De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting.


Voor het beste resultaat raden wij aan om twee lagen grondverf en twee lagen aflak verf met een verfkwast aan te brengen. Speciaal voor metalen ondergronden hebben wij ook een metaallak in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts