vrijdag 18 oktober 2019

Mazda kleuren

De Officiële website van Mazda. Bekijk onze modellen online! Alle prijzen en uitvoeringen van de Mazda CX-vind je hier. Ontdek nu zijn eigen kijk en eigen kracht.


De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Prijzen, uitrustingniveaus, afbeeldingen, kleuren , beschikbaarheid en specificaties afkomstig van de Mazda car configurator zijn indicatief - hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Getoonde prijzen zijn inclusief BTW en BPM en kosten rijklaar maken. Het chassisnummer is nodig om de juiste kleurcode te achterhalen.


Gelieve contact op te nemen met uw dealer. In onderstaande afbeeldingen ziet u een aantal schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de Mazda kunt achterhalen. U ziet in het lijstje hieronder waar u voor welk type Mazda de kleurcode treft.


Alle kleurcodes van Mazda zijn in een spuitbus 400ml. Je vindt hier professionele kwaliteit autolak in elke gewenste kleur , geschikt voor elk type MAZDA.

Autolak in effen kleuren , metallic, parelmoer, net wat je wilt. Zo ben je er altijd 1 zeker van dat je de juiste autolak hebt voor jouw type MAZDA. Daarom staat de vernieuwde vuurrode kleur Soul Red Crystal hem uitermate goed. Dit is dan ook direct een bindend kleuradvies voor de CX-5.


Comfort Van binnen is de basicversie van de Mazda CX-niet over de top, eerder dikke prima. Mazda Radar Cruise Control (MRCC) Deze kleuren zijn mogelijk. Het kleurenpalet van de nieuwe Mazda is vrij ingetogen. Van felle kleuren is geen sprake, met uitzondering van de tint Soul Red Crystal Metallic, maar daar betaal je 1. In totaal levert Mazda negen verschillende kleuren. We zetten ze hieronder even op een rij met de.


Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst. Bezoek de officiële site van Mazda voor het samenstellen van jouw Mazda , aanbiedingen te bekijken, onderhoud van je Mazda , brochures of een proefrit te boeken. Afgelopen jaar koos één op de tien vrouwen de kleur rood bij aanschaf van een nieuwe auto. Die kleur wordt het liefst gezien op een Mazda CX-of een Mazda 2. Ook mannen zien de kleur het liefst op een Mazda , want zij kozen bij aanschaf van een MX-voornamelijk voor die kleur.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt.

Lakstift Mazda JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Kleine krasjes op uw Mazda kan natuurlijk vervelden en ronduit storend zijn.


Daarom hebben wij lakstift in de officiële Mazda kleuren voor u beschikbaar gesteld. Vaak is zo’n krasje lelijke schade die u graag niet meer wilt zien maar het herstel hiervan kan aan de prijzige kant zijn. Resultaten van zoekmachines!


Maak hier kennis met de Mazda CX- de sportieve en stijlvolle SUV die werd ontwikkeld voor opwindend en comfortabel rijplezier. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts